Zensah компресионни ръкави за крака

Ръчни ръкави Нека да носите любимите си чорапи, докато печелите компенсация

Чорапи за компресия и ръкави за крака стават общи погледи на половин маратон и маратон. Издръжливост и бегачи се обръщат към тях с надеждата да подобрят своето представяне и да имат по-бързо време за възстановяване. Zensah ръкави за сгъстяване на краката са предназначени за тази цел, плюс те идват в много забавни цветове и дизайни, за да завършите Вашия костюм .

Професионалисти

Против

Защо да носите ръкави за компресиране на крака?

Интересувах се от ръкави за сгъстяване на краката, защото имам разширени вени и въпреки че имах склеротерапия, те продължават да се връщат. Аз съм добър кандидат за нужда от компресионен маркуч, за да помогна венозната кръв да се върне нагоре към сърцето ми.

Преди това купих компресионни чорапи в състезанието. Но не можах да ги нося удобно, защото здравите чорапи раздразниха куката ми.

Дори и без проблемът с бакенбардата, бях обезпокоен от носенето на компресионни чорапи по време на дългите ми разходки или на половин маратон. За тези събития исках да нося чорапи за изпълнение, които биха помогнали за предотвратяване на мехурите и че мога да заменя с много по-малко разходи, отколкото за чорапи за компресия.

Модата също беше голям фактор, тъй като всички изглежда се обличат на тема с техните расови съоръжения. Моите състезателни къси панталони са основни черни и предпочитам да не обръщам внимание на изтласкването ми с по-ярки цветове. Но нямам нищо против да акцентирам върху изящните ми гърди.

Материали : Zensah компресионните ръкавни ръкави са изработени от плат Zensah, който е найлон и спандекс със сребърни йони, добавени за пренос на топлина и за предотвратяване на бактериален растеж (което може да доведе до миризма).

Платът отнема влагата. Те са безпроблемни, за да осигурят по-малък шанс за дразнене. Те могат да се перат в машина.

Компресия на градиента : Не можете просто да носите стари здрави чорапи и да получите същия ефект, както при компресионния чорап или ръкав за крака. Те са проектирани с широки ластици отпред, за поддържане на гърба и затягане на гърба на гърба за поддържане на телето. Също така има по-голяма подкрепа на глезена и по-малко докато напредвате нагоре по крака, което е предназначено да помогне на кръвта да тече обратно нагоре към сърцето. Кръвта носи кислород, въглероден диоксид и страничните продукти на метаболизма. Маркучът за компресия не твърди, че помага на артериалната кръв да достигне до мускулите ви, това прави сърцето. Вместо това компресирането на градиента помага на вената да се върне в сърцето, черния дроб и белите дробове, за да се изчисти и възстанови, и е готова да донесе добър кислород обратно с нея през артериите. Ако имате нужда от опреснителна програма, ето основите на кръвоносната система.

Fit : Втулките за краката на Zensah се предлагат в XS / S, S / M и L / XL. Правилният размер зависи както от височината, така и от обиколката на телетата ви, така че извадете измервателната лента. Аз съм къса галка с мускусни телета, така че използвах измерването на телето, за да определи кое да се получи. Не исках да завърша с турникети с две крака .

Носенето на ръкавите за сгъстяване на крака Zensah

Носех ръкави за краката за много дълги разстояния, тренировки (шест до 10 мили) в студено зимно време. Обикновено продължих да ги нося през останалата част от следобеда и вечерта по време на възстановяването.

Те са удобни за носене, забравих, че ги имам. Единственият ми малък проблем беше, че трябваше да получа големите размери поради големите ми телета, но дължината на ръкав за крака е малко дълга за късите ми брадички, така че се натрупва малко в глезена или коляното.

Имах един наистина страхотен месец на дълги разстояния, често с трудни дни на трудни тренировки през почивните дни.

Не мога да кажа, че представянето ми е по-добро, имах по-малко умора или възстановяването ми беше по-кратко поради ръкавите на краката. Но това беше необичайно добър тренировъчен месец в зимата и аз като че ли се занимавах с тежка тренировка всеки ден. Това доведе до регистрация за много предстоящи полумаратони, може би повече от мъдрите ...

Мисля, че те направиха значителна разлика в предотвратяването на зимното опустошение . Обикновено имам много сърбяща или раздразнена кожа на моите телета от последиците от студеното време при продължителни тренировки. Въпреки че прекарах повече време, отколкото обикновено в сухи и студени условия, нямах нищо от това. Обикновено минавам през много овлажняващ крем, за да поддържам краката си от развиваща се зимна суха кожа и осъзнах, че не съм използвал никаква зима.

Очаквам с нетърпение да ги нося на моите полумаратони през пролетта и лятото, за да видя как работят с къси панталони и по-топло време.

Най-дълга линия на Zensah компресионни крака ръкави

Те бяха удобни за носене и най-малкото те ще помогнат да завърша модния си състезателен ансамбъл. Ако смятате, че маркучът за компресия може да помогне за ефективността или възстановяването ви, това може да е добър избор.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.