Джордж Форман Сваляща се плоча за скара (преглед)

Вече бях фен на Джордж Форман Грил. Аз го използвам, за да подготвям здравословни ястия за седмицата , да нагорещя любимия си колбас, който е подходящ за хранене, и да направя вечеря в един миг . Но понякога скарата е трудна за използване или трудно за почистване. Така че реших да опитам Джордж Форман Сменяеми плоча грил, за да видите дали допълнителни функции са на стойност на разходите.

Защо да купя Джордж Foreman грил?

Преди да говоря за предимствата на подвижната скара, позволете ми да обясня защо станах фен на Джордж Форман Грилс на първо място.

Ако се опитвате да отслабнете или просто се опитвате да поддържате постно тяло, постно протеини прави голяма разлика . Той ви помага да изградите мускули, да поддържате здравословен метаболизъм и да се чувствате пълноценни и удовлетворени през целия ден.

Но понякога не ядем протеин, защото е по-трудно да се готви. Помислете за последния път, когато стигнахте до закуска или бързо хранене. Взели ли сте нишестена пакетирана храна или сте подготвили добре закръглено хранене със зеленчуци и месо ? Пакетираната храна почти винаги печели, когато гладуваме, защото е лесна и изисква минимална подготовка. Но един Джордж Foreman грил прави здравословна храна по-лесно да се готви и дизайнът ви позволява да готвите вашата храна с по-малко мазнини.

Предимства на преместващия се плот за готвене на Джордж Форман

Съществуват доста неща, които ми харесват за Джордж Форман 5-сервизен сменяем плот грил (модел GRP2841R).

Супер лесно почистване . Докато винаги обичах готвенето с оригиналния си Джордж Формън Грил, винаги се страхувах да го почистя.

За да почистя повърхността за готвене след хранене, трябваше да маневрирам грила в мивката, като се уверя, че кабелът и нагревателният елемент остават извън водата. Беше неудобно и объркано.

Но Джордж Фърман подвижна плоча грил прави почистване бързо и лесно. Горната и долната решетка се плъзгат, освобождавайки клип от всяка страна на устройството.

След като плочите са изключени, можете или да ги потопите в мивката или да ги поставите в съдомиялната машина. Тъй като плочите са изработени от здрав, незалепващ материал, лесно можете бързо да избършете всяка бъркотия без да използвате съдомиялната машина.

Променлива температура. Сменяемата скара ви позволява да контролирате топлината, когато готвите. Това е необходимо надстройване до някои от по-старите модели. Контролирането на температурата на варене е от съществено значение. Например, няма да готвите добре направен хамбургер за говеждо месо при същата температура, която сте приготвили нарязан патладжан. И ако не харесвате хрупкава изгоряла коричка на пилешки гърди , които са подходящи за вашата диета , най-добре е да готвите домашните птици на по-ниска температура. Готвене на здраво сърце-тон ? Харесва ми да се изцежда отвън, но рядко в средата. Не бих могъл да постигна този резултат без контрол на температурата.

В допълнение към подвижните пластини и температурния контрол, имаше няколко други подобрения в този модел, които ми харесаха. Аз не разполагах с тези функции на стария ми грил и мисля, че те си заслужават да плащат за:

Джордж Foreman грил сравнения

Така че имаше нещо, което не ми харесваше за Джордж Фърман Сваляща се плоча за скара? За да бъда честен, не всъщност. Но има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да купите този модел. Подвижната скара може да не е подходяща за всички.

Трябва ли да си купите Джордж Форман Свалящ се плоча за грил?

Ако вече сте собственик на Джордж Форман Грил и го използвате редовно, може да искате да обмислите надстройването на подвижния модел на грил. Аз готвя с този модел по-често, отколкото приготвих със стария си модел, просто защото той е по-лесен за използване и толкова много по-лесно да се чисти.

Ако пазарувате за първия си George Foreman Grill, препоръчваме само да гледате сменяемите модели грил с контрол на температурата. Възможно е да похарчите малко повече пари, за да получите подобренията, но в крайна сметка ще използвате продукта повече с тези функции. Джордж Форман подвижна плоча грил (GRP2841R) е чудесен модел на разумна цена.

* Текущи цени на датата на публикуване

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.