YOO Mini Wireless Activity Tracker - Преглед

Как можете да се вдъхновите да изградите здрави нови навици? YOO ви предизвиква с ежедневна надпревара между старото YOO и New YOO. Това проследяващо устройство за безжична активност, свързано с приложението, е на разположение на изключително добра цена и с лесна, вдъхновяваща концепция. Стъпките, които не предприемате, и часовете, които не се движите, дават точки на старото YOO. Новото YOO получава точки, когато се движите.

Кой ще спечели всеки ден, New YOO или Old YOO?

Още: 10 начина, по които вашият крачкомер може да ви мотивира

На претъпкан пазар с устройства за фитнес, които продават за $ 50 - $ 200, YOO 1 е на разположение за под $ 25 и YOO 2 и YOO C за под $ 60.

Трите различни YOOs могат да се носят като джобни педометри или да се носят на обувката ви или на талията с подвижни ръкави .. YOO 1 идва с клип за обувки или с магнитна Track-it Jacket за прикрепване към колана, облеклото или носенето висулка. YOO 2 и YOO C са снабдени с ръкав за клипове.

Какво ви трябва за YOO

Има ли точно за теб?

YOO е подходящ за потребители на смартфони, които не искат да похарчат много пари за скъп крачкомер за китките , който скоро ще напуснат.

Дан Кинсбърн проектира Yoo, за да се бори с високата честота на изоставяне, наблюдавана с много тракери за активност, които могат да достигнат до 90% само след седмици. YOO е по-евтино и има проста концепция, която може да бъде силно мотивационна.

В YOO 2 няма очевиден цифров дисплей, трябва да го синхронизирате с приложението, за да видите стъпките, разстоянието и изгорените калории.

Но всъщност има скрит дисплей на "Еърд шоу" - като бързо махаш Yoo напред и назад, броят на стъпките ти ще се появи във въздуха. Това е забавна програма за Великденско яйце и е добра за бърза проверка, след като сте усвоили техниката. Спечелите допълнителни точки, като синхронизирате и проверявате статистическите си данни.

YOO C има дисплей-матричен дисплей, който активирате, като го махате назад и напред.

Това, което YOO проследява

YOO се задвижва с точен акселерометър, което позволява да се носят или да се носят в каквото и да е положение.

Ново срещу старото

На началния екран на приложението YOO се показва дневната надпревара между усмихнатото зелено New YOO и невероятната, мрачна стара YOO. Можете да зададете стъпка по стъпка, като предложените 10 000 стъпки на ден . След това всяка стъпка се брои за New YOO и срещу Old YOO. Но продължавайте да се движите, защото всяка стъпка от целта не се превръща в точки за отмъщение за старото YOO.

За да поддържате активността си през целия ден, вие също понасяте точки за отмъщение за това, че сте неактивни в продължение на един час, за да не се синхронизирате цял ден, а за Old YOO да победите New YOO.

Докато достигате 50% и 75% от целта си или се движите 30 минути направо, активирате Power YOO и Super YOO и печелите повече точки за активност.

Вашите точки се броят за постигане на предизвикателствата. Но трябва да продължите да се движите или точките за отмъщение, спечелени от Old YOO за неактивност, ще изпратят вашето съгласие в грешната посока.

Данни: Екранът с история ви позволява да преглеждате минали дни за изгорени точки, разстояние, стъпки и активни калории. Можете да преглеждате всеки ден от изминалата седмица на екрана Днес. Той не показва подробности с часовете или минутите, а само с общите суми.

Социална: Интеграцията с Facebook и Twitter за публикуване на вашите суми е планирана и ще спечелите точки за публикуване и споделяне.

Преносимост: YOO е създаден, за да бъде мобилен и да се показва на мобилното ви устройство. YOO 2 има 14-дневна памет, така че не е нужно да синхронизирате всеки ден, ако просто искате да проверите дисплея на Air Show за вашия брой стъпки. Yoo използва батерия, така че не е нужно да я презареждате.

Недостатъци:

Положителни:

Долна линия на YOO

YOO е евтина, но мощна и много мотивационна. Ако не сте женени за линията на дейност на Fitbit , YOO е добър избор. Това мотивира дори и един натрапчив потребител на педометър като мен да бъде в съответствие с постигането на ежедневните ми цели на дейност.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.