Комфортни хапки за здравословна храна

Комфортната храна не трябва да е лошо за вас. Може да го свържете с ястия, които са с високо съдържание на калории и мазнини, но има много начини да задоволите глада си, без да нарушавате калоричната банка. Ето пет начина да направите любимите си комфортни храни по-здрави.

Butternut скуош да направиш пържени картофки и Mac 'n сирене

Butternut squash е една от най-недооценените храни там.

Вкусен, плътен и все още успява да има ниско съдържание на калории и въглехидрати. Фантастично да се използва тиган е да се превърне в печени пържени картофи : Просто нарязани на скуош в ордьовърни копия, поръсете ги със сол и се пече на 425 градуса за 35-40 минути (обръща се наполовина). Там я имате: нискокалорични, нискомаслени, пържени и не пържени картофи. Тиквата също е фантастичен начин да превъплътите си мака и сиренето.

Максимизиране на картофите и търговия с ориз за карфиол

Карфиолът е модерен поради някаква причина. Кръстоцветната вегетарианска е супер спокойна храна. Търсенето на картофено пюре? Отидете на половинки с картофи и карфиол: Това ще увеличи размера на вашата порция, без да пресмята броя на калориите. И тъй като карфиолът има такъв лек аромат, едва забележите разликата във вкуса. В veggie също е фантастичен суап за ориз. Просто го пулсирайте в миксер и вие получавате оризови парчета с част от калориите.

Спагети скуош където и да използвате макарони

Ако сте в здрави суап (и не бихте чели това освен ако не сте), определено трябва да знаете за спагети скуош . Само 42 калории за чаша нинджа-подобни нишки и това е идеалното заместване на спагети във всичките ви любими блюда от паста.

Високообемни зеленчуци за насипване на месалони

Месото не трябва да бъде катастрофално бедствие. Започнете с изключително постно мляно говеждо и го разбъркайте с вкусни зеленчуци като нарязан звънец, лук и гъби. Сега вече си взел голяма част от месото с част от обичайните калории. Същите тези зеленчуци също са чудесен начин да се насипят размерите на порциите (и да се намали съдържанието на калории) на тако месо и силни макарони. За да го обобщим: Когато се съмнявате, добавете зеленчуци.

Сменете маслото, маслото и яйцата с консервирана тиква

Вие ще искате да седнете за тази: Кутия от торта микс и една купа тиква са всичко, което трябва да направите богати и fudgy brownies. И не, няма да опитате тиква. Тя просто ви дава лекува вкусно влажна текстура. Направете контролирано от порцелан третира в тиган.