Смеси за пълнене без глутен за благодарността

Може да мислите, че ще бъде трудно да направите традиционното си пълнеж за благодарността без глутен. Всъщност това всъщност не е трудно. Има много готови за направа смеси за пълнене, които да опитате. Този списък има някои от любимите ни. След като добавите подправките и печете пуешкото, е напълно възможно вашите гости никога да не забележат, че пълнежът не се основава на "традиционен" глутен хляб.

1 - Алея без глутен пълнене

© Алея

Ако предпочитате лекотата да работите с микс, може да опитате смеси от алея без глутен, които се предлагат както обикновени, така и вкусни. Смесите съдържат бяло оризово брашно, тапиоково брашно и картофено брашно, плюс мляко, яйца и мая. Алеята е сертифицирана от глутен от асоциацията "Celiac sprue", която изисква тестване под 5 части на милион глутен (най-ниското ниво, което може да се открие).

Все пак ще трябва да свършите малко работа, за да издърпате сместа заедно - всяка кутия съдържа рецепта, която изисква добавяне на лук, моркови, целина, масло и без глутен пилешки състав. Въпреки това, тези смеси все още трябва да ви спестят известно време на Деня на благодарността сутрин. Можете да ги купите онлайн или в магазини в североизточните щати.

| Повече ▼

2 - глутановия глутен без пълнеж

© Глутино

Тази смес от глутино в царевичен хляб съдържа царевично нишесте и нишесте от тапиока, растителни масла, захар, подправки, яйчен белтък и гума гуар. Глутино предупреждава, че може да съдържа и соя и мляко.

Глутино тества продуктите си, за да гарантира, че съдържат по-малко от 20 части на милион глутен.

3 - Уилямс-Сонома без глутен пълнене

© Уилямс-Сонома

Изтънченият търговец на храна и готвене Уилямс-Сонома предлага царевичен хляб, чист аромат, несъдържащ глутен, подправен с розмарин и градински чай. Пълнежът съдържа соя и е направен на оборудване, споделено с яйца, мляко и черупкови плодове.

| Повече ▼