8 Пиратски пътуващи хакове

Нищо не причинява хаос на рутинни упражнения като бизнес пътуване или ваканция. Връщането в обръщането на нещата след няколко почивни дни може да бъде предизвикателство, така че останете на път, като не си позволите да се отпуснете на първо място.

Пилатес е такъв страхотен начин за упражнения, защото е лесно да се правят в движение, а допълнителните части от оборудването, които може да са необходими, са супер портативни.

Няма причина да се отклонявате от рутината на Пилатес . Ето няколко начина да останете във форма, докато сте на път.

1. Научете няколко Pilates рутинни процедури

Запишете някое от нашите пилатски практики, като бързата тренировка . Всички тренировки са удобни за мобилни устройства, така че ги опитай на своя смартфон или таблет. Ако няма да имате достъп до Интернет, докато сте далеч, напишете преди това рутинна тренировка или разпечатайте този списък с класически упражнения за пилатес .

2. Опаковайте малко оборудване

Няма оборудване, което трябва да направите, пилатес, който е част от обжалването, но опаковането по малко парче или две от оборудването може да бъде чудесен мотиватор, стига да не е неудобство да се поберат във вашия куфар. Има много малки парченца пилатес оборудване, които можете лесно да вземете със себе си.

3. Вземете магически кръг

Магическият кръг Пилатес , известен също като пръстен и упражнение на Пилатес, добавя към вашия багаж безкомпромисно количество тегло и едва ли заема пространство.

Чудесното нещо за опаковането на оборудване като магическия кръг е, че той повишава фактора за ангажираност. Плюс това, магическите кръгове са толкова добри за насочване към определени мускулни групи.

4. Вземете Пилатес Мат

Ако имате подложка, която е тънка, лека и / или лесна за навиване, може да ви струва да я вземете с вас.

Известно ми е, че хвърлям една кърпа на пода на пода, за да служи като импровизирана мат, която работи добре, но може би предпочитате да имате собствена мат.

5. Опаковайте лентата за упражнения

От всички пакетирани оборудване Pilates, един недостатък на пътуване с упражняване лента е, че те са толкова мръсни лесно да се игнорира. За разлика от мат или магически кръг, фитнес бандата ще изчезне в долната част на куфара ви. Въпреки това, ако имате навика да правите тренировки с Пилатес с ленти, те са чудесно парче опаковъчно оборудване и едва ли заемат място в багажа ви.

6. Използвайте Pilates Apps & DVDs

Това е толкова лесно да изтеглите приложение Пилатес или да хвърлите DVD или книга от Пилатес в чантата си. Тъй като обикновено се отегчавам, обикновено вземам две. Препоръчвам да търсите DVD или приложение от Пилатес, което да ви предизвика. Няма да ви омръзне и можете да прекарате пътуването си, като го опознаете.

7. Намерете Pilates Studio

Тъй като Пилатес става все по-популярен, стават все по-лесно да се намерят класове Пилатес навсякъде. С малко упоритост и изследвания, трябва да можете да намерите клас без проблем. Ако сте отседнали в хотел, попитайте портиера, ако знаят за близките студиа. Студиото почти винаги приветства спад в студентите; може да струва един долар или два допълнителни, но изпробването на различен клас е толкова чудесен начин да научите нови неща и да получите нова перспектива.

8. Вземете онлайн пилатес клас

Ако не можете да намерите клас пилатес наблизо, има много страхотни онлайн пилатес класове, които можете да се възползвате от вашето удобство.

Бон плаване!