7 здравословни закуски и суапове за супермаркети

Яжте хранителни, диетични храни по време на играта

Знаете, че обичате да ядете сладки закуски, докато гледате голямото събитие. Но ядеш ли здравословни закуски? Вашите празници по време на игра можете лесно да отмените умната диета от седмица. Дори и да не сте на диета, кой иска да прекара няколко допълнителни часове във фитнес залата, изгаряща бира и сирене?

Най-добрият начин да запазите калориите си в контрол, докато гледате Супербоул (или Оскарите или просто филм с приятели у дома), е да планирате напред.

Знаеш, че няма да можеш да дрънкаш със стилове от целина и да пийнеш вода, докато други около теб ядат надош и пият бира. Вместо това, насрочете известно време предварително, за да направите една от тези вкусни рецепти за закуски, които ще задържат вас и вашите приятели доволни ... и да поддържате диетата си на път.

Сладки и здравословни закуски на супербоул

Всяка от тези рецепти може да задоволи вашите желания за солени, хрупкави и пикантни закуски. Поставете канапета с ароматизирана вода върху масичката за кафе, така че вие ​​и вашите приятели се напомня, че ще се напълнят с здрави течности и ще намалят приема на алкохол.

Нуждаете се от още няколко съвета, за да запазите плана си за здравословно хранене на място, когато гледате голямата игра? Проверете моите рецепти за здравословни закуски с високо съдържание на протеини .

Накрая, не забравяйте, че безсмисленото хранене вероятно ще повлияе на приема на храна. Много по-вероятно е да преяждате, когато гледате телевизия и когато сте заобиколени от други, които преяждат. Така че, опитайте се да останете активни по време на играта, за да не се изкушавате да се отдадете. Заредете напитки, участвайте в разговори, за да сте зает. Дъвкавата гума е друг удобен трик, който много здрави ядетели използват, за да запазят умовете си от храната.