3 Храни за хвърляне, ако искате да отслабвате

Отървете се от калориите, които разрушават вашата диета

Специалистите по хранене често казват, че трябва да почистите килера, шкафовете и хладилника си, когато започнете нов план за отслабване. Напълно съм съгласен. Важно е да настроите кухнята си за успех, ако наистина сте сериозно за отслабване. Но често dieters нямат време за цялостен ремонт на кухнята.

Ако сте на кратко време, но сте се ангажирали да се подготвите и да се поберат, ето плана за бърз старт за почистване на кухнята.

Вземете боклука, отворете вратата на хладилника и изхвърлете тези три предмети, за да намалите приема на калории и да отслабнете по-бързо.

1) Облечи за салата

Салата звучи като идеалната диета. Попълнете обявата си пълна със здравословни зеленчуци и ще отслабнете, нали? Грешка! В много случаи вашата салата е диета при бедствия. И много пъти, салата превръзка е това, което добавя най-мазнини и калории. В малки количества салатата не е прекалено лоша. Но кога за последен път измервате сумата, която сте изсипали върху салатата си? Калориите в салатно превръзката могат да унищожат енергийния Ви баланс за деня. Дори обезмаслените превръзки имат недостатък. Често тези продукти са пълни със захар и все още с много калории. По-добър вариант е да прибавите пикантни, ароматни съставки като чушки или репички на зелените си и да се освободите от превръзка. Или облечете салатата си с лимон.

2) Ароматизирано кафе кремьор

Ако не можете да живеете без сладкия, млечен вкус на ароматизирано сметана в сутрешното си кафе, усещам болката си.

Аз бях пристрастен към лешник за крем. Но аз се справих с нея, когато осъзнах въздействието върху здравето, което имаше върху моята диета. Ако прочетете етикета с данни за хранителните стойности, съдържанието на калории и мазнини в ароматизирания кремьор не изглежда много лошо. Но когато четете между редовете, историята не е толкова красива. Ароматизираните сметани са една от най -често срещаните храни, които преяждаме .

Ако умножите размера на действителната си порция по броя на калориите за една сервиса , може да бъдете изненадани. Мислите, че безмлечните кремове са по-добри? Не. Мазнините, които не са млечни, са един от най-често срещаните източници на скрити мазнини. По-добър вариант е да се научите да правите по-здравословни ароматизирани кафе напитки у дома .

3) Сок

Отново, сокът звучи така, сякаш трябва да бъде част от здравословната храна за закуска . В действителност, някои dieters правят сок цялото хранене . Но долната линия е, че когато пиете плодов сок, пиете чаша пълна със захар. Прясният сок съдържа витамини, които са добри за вас, но защо не само да ядете цялото парче плодове? Може да се изненадате да откриете, че когато сравните калориите в портокал с калориите в чаша портокалов сок, плодовете се изясняват по-добре. А цялото хранене е по-удовлетворяващо, отколкото изпиването на калориите чрез слама.

Едно нещо, което тези храни имат общо е, че много dieters вярват, че са здрави, защото съдържат здравословна съставка или защото имат здраво изглеждащ етикет. Ние често преяждаме храни, които носят този "здравословен ореол" и ние в крайна сметка консумираме излишните мазнини, калории и съставки, които не са добри за нас. Разбира се, изхвърлянето на тези храни е само началото на пълно кухненско почистване, но ако може да изхвърли тези три неща, ще бъдете на път към здравословна диета и по-тънка физика.