3 седмици до 30 минутен текущ навик - Ден 1

Тази програма за начинаещи работи е предназначена да насърчи нов работен навик. За да започнете, трябва само да сте в състояние да стартирате за 1 минута в даден момент. До края на три седмици ще можете да стартирате / ходите в продължение на 30 минути и да сте на път да продължите с новия си работещ навик.

За програмата

Този курс е програма за ходене / ходене , така че инструкциите за тренировка ще се показват на интервали от времетраенето.

Първото показвано число ще бъде броят минути, които ще се изпълняват, а второто число е сумата за ходене. Така например 1/1 означава бягане за 1 минута, а след това разходка за 1 минута.

Ще получите инструкции за това колко пъти трябва да повтаряте тези интервали. Така че, използвайки този пример, 1/1 х2 означава, че трябва да тичате за 1 минута, да ходите 1 минута, да бягате 1 минута, да ходите 1 минута.

Днешният старт: Започнете с 5-10 минути загрявка . Изпълнете 1/1 х 10. (Изпълнете 1 минута, ходете 1 минута, десет пъти, за общо 20 минути.) Завършете с 5-10 минутна разходка на разходка. Не забравяйте да го направите лесно и не се притеснявайте за темпото си изобщо.

Обучение за Ден 1:

Как да направите метода Run / Walk : Получете повече съвети как точно да направите интервалите си за бягане / ходене.

Колко бързо трябва да тичам? : Един от най-често срещаните въпроси, зададени от новите участници, е: "Колко бързо трябва да бягам?" Получете отговора.

Кога трябва да се простирам? : Трябва ли да се разтягате, преди да бягате?

Получете отговора.

Ръководството на Абсолютния начинаещ за бягане : Стартирането на нов работещ навик може да се почувства поразително за начинаещ бегач. Ето някои от основните неща за бягането, за да ви помогнем да започнете.

Как да преживея чувство за самосъзнание за бягането? : Дали сте нервен или страх да се кандидатирате публично? Следвайте тези съвети, за да преодолеете страха си и да се чувствате по-уверени, когато бягате.Мога ли да тичам на празен стомах? : Ще имате по-продуктивна работа, ако ядете нещо предварително. Ами ако нямате време да ядете? Добре ли е да бягате на празен стомах? Получете отговора.

Трябва ли да бягам навън или на бягаща пътека? : По-добре ли е да бягате на бягаща пътека или навън? Разберете за плюсовете и минусите на двете.