Разлики между използването на бягаща пътека и бягане извън

- Чувал съм, че не получавате същите предимства като бягате на бягаща пътека като бягаща навън. Бягате ли на бягаща пътечка по-лесно, отколкото да бягате навън?

Тренирането на бягаща пътека се чувства малко по-лесно физически, защото земята се изтегля под краката ви и няма съпротивление на вятъра. На бягаща пътечка, по-малките стабилизаторни мускули в долните крака не трябва да работят толкова силно.

Изпълнявайки външните изисквания, изисквайте повече от тялото си, защото движите тялото си напред. Вашите телесни мускули трябва да работят много по-трудно, отколкото когато сте на бягаща пътека. В резултат на това много бегачи откриват, че изпитват болки в мускулите на мускулите, бръчки , ахилесов тендонит и други проблеми, когато излязат навън, след като са продължили изключително дълго на бягаща пътека за дълъг период от време.

Ако сте имали навика да бягате изключително на бягащата пътечка, трябва постепенно да се отпуснете обратно на открито, за да избегнете нараняване. Започнете с някои кратки писти извън веднъж или два пъти седмично, преди да започнете да бягате през цялото време. Не забравяйте да се простирате, особено вашите телета, след като тичате.

Докато бягате навън може да бъде малко по-трудно физически, бягащата пътека води до някои умствени предизвикателства. В духовен план може да имате по-трудно време, занимаващо се с монотонността на неблагодарна. (Ето някои трикове за побой на скуката на неблагодарна .) Някои бегачи смятат, че е много по-лесно да се разсейват, когато бягате навън.

Така че включването на някаква неблагодарна функция, която тича в обучението, може всъщност да ви помогне да подобрите умствената си твърдост, докато се промъквате през някои скучни писти.

И има много други предимства на бягащата пътека . Бягащите пътеки са много по-добър вариант от открито, когато условията (лошо време, тъмнина) са опасни.

Много бягащи пътеки са подплатени, което ги прави добър вариант, ако имате наднормено тегло или сте податливи на наранявания (особено при проблеми с коляното) и искате да намалите удара. Можете също лесно да проследите разстоянието и темпото си и да настроите скоростта и курса си, за да бъдете точно от това, от което се нуждаете. Не би трябвало да мислите за бягане на бягаща пътека като "измама", тъй като определено има някои предимства за нея.

Долната линия: Ако тренирате за определено състезание на открито, опитайте се да тренирате навън възможно най-много, за да се подготвите както физически, така и умствено подготвени за състезателни условия. Вашето тяло се нуждае от време, за да се адаптира към стреса на движение на настилката. Единственият начин да се уверите, че сте готови за външно състезание, е да бягате на открито.

Ако не свършите да правите много неблагодарна работа, следвайте тези съвети за безопасна бягаща пътека . Също така задайте настройката на наклона на неблагодарната на 1%, защото това помага да симулирате по-добре съпротивлението, което бихте изпитали при работа на открито.