10 начина да преминат влак като професионалист

Ето някои от най-добрите опции за упражнения за кръстосано обучение за повечето спортисти

Кръстосаното обучение може да ви помогне да предотвратите прекалените наранявания, мускулните дисбаланси и ужасното психическо изгаряне, което идва от това да правите една и съща тренировка ден след ден. Ето някои страхотни опции за упражнения за кръстосани тренировки и идеи за тренировка за повечето спортисти.

1 - CrossFit

Роб Хамер / Аурора Снимки / Гети изображения

Тренировката Crossfit е изключително популярно основно тренировъчно тренировъчно тренировъчно тренировъчно обучение, което се появява в цял свят. CrossFit изгражда сила, мощност и издръжливост в забавна, бърза тренировъчна алтернатива. Употребата е в извън сезона или като част от стандартната ви рутинна работа и ще бъдете много по-силен спортист.

2 - Плуване

Пол Брадбъри / Каяимадж / Гети изображения

Тази тренировка, която не влияе на цялото тяло, е идеална алтернативна тренировъчна алтернатива за всеки състезател, който има нужда да изгради силна, издръжлива или раменна мобилност. Повечето упражнения изискват напрежение в костите и ставите, но във водата вашите стави получават почивка, докато държите сърцето, белите дробове и мускулите си. Не плуване? Дайте вода вместо да опитате.

3 - Ски бягане

Райън Маквей / DigitalVision / Гети изображения

Известно е, че крос-кънтри скиорите имат някои от най -високите стойности на VO2Max на всички състезатели по издръжливост - пълното упражняване на ски сезон или скейта е може би една от най-взискателните и предизвикателни форми на аеробно упражнение, което можете да изпълнявате. Ако имате заснежена зима, излизането на открито, докато пътувате с миля през гора, полета или други местни ски пътеки, е прекрасен начин да останете в крак и да прекосите влака в извън сезона.

| Повече ▼

4 - Йога

Герои изображения / Гети изображения

Йога осигурява перфектна тренировъчна програма за спортисти, които играят спортове, които използват повтарящи се модели на движение отново и отново. Йога ви позволява да се отпуснете и да разгънете здрави, препълнени мускули, докато осигурявате нежна тренировка за цялото тяло. Йога подобрява гъвкавостта, баланса, дишането и цялостната сила.

| Повече ▼

5 - Работещи

PeopleImages / DigitalVision / Гети изображения

Добавянето на тичане към редовната ви рутинна практика е един от най-простите начини за поддържане на сърдечно-съдовата система силна. Ако можете да бягате, можете да получите страхотна тренировка навсякъде. Всичко, от което се нуждаете, са обувките ви и мотивацията да излезете навън. Течаването е добро упражнение, носещо тегло, което изгражда плътността на костите, обуславя мускулите на краката, сърцето и белите дробове и може да намали стреса и да облекчи леката депресия.

| Повече ▼

6 - Колоездене

Ричард Джонсън / Каяимадж / Гети изображения

Колоезденето осигурява отлична тренировка за сърдечно-съдови заболявания, която може да бъде толкова интензивна, колкото желаете. Колоезденето укрепва квадрицепсите, телетата, глутените и подобрява здравината на бедрата и ядрото. Използвайте велосипеда за работа в града или за работа и имате здравословна възможност за транзит.

| Повече ▼

7 - Каяк

Ариел Скели / DigitalVision / Гети изображения

Дайте краката си на почивка, докато изграждате горната част на тялото и здравината на ядрото с каяк. Ритмичното движение на гребане с каяк през езерата и откритата вода е страхотна сърдечно-съдова тренировка, която може да бъде толкова енергична, или успокояваща, колкото искате. Помислете за едноседмично пътуване с каяк или почивка в Бая, Белиз или през Северозападния проход и може да откриете напълно нов начин да се упражнявате и да се насладите на пълна промяна на темпото от обичайните си тренировъчни практики.

8 - Туризъм

Хавиер Пирини / Гети изображения

Туризмът е чудесна дейност за кръстосана тренировка, която добавя малко разнообразие в рутинното упражнение. Излизането на открито за дълъг ден от упражнения за издръжливост спомага за изграждането на издръжливост, гъвкавост и баланс, докато се движите по скалите, корените и неравномерните повърхности. Бъдете подготвени за екстремните метеорологични условия и не забравяйте да вземете няколко предпазни мерки за безопасност, за да осигурите велик ден в пустинята.

9 - Корпоративно обучение

JGI / Tom Grill / Blend Images / Гети изображения

Основните мускули (мускулите, поддържащи багажника и торса) са най-критичните мускули за всички атлетични движения. Тези мускули стабилизират гръбначния стълб от таза до главата и позволяват на спортистите да прехвърлят енергия към ръцете и краката. Всички мощни движения в крайниците произхождат от центъра на тялото, така че изграждането на якостта на сърцевината е от съществено значение за координираните и силни атлетични движения. Всички състезатели трябва да направят основното ядро ​​укрепване. Тук е бърза основна тренировка, която осигурява основна програма, подходяща за повечето спортове.

10 - Скално катерене

Паоло Сартори / Аурора / Гети изображения

Ако искате да изградите силата, гъвкавостта и силата, скалното катерене е здрава тренировка за цялото тяло. Можете да научите основните положения, като участвате в спортно катерене във фитнес зала за катерене на закрито и напреднете до открито, въртене на катерене, ако искате голяма адреналинска треска да изгради невероятна фитнес.