Къде да купя евтини текущи дрехи и екипировка

След като установите малък работен навик, може да започнете да осъзнавате, че вашите памучни тениски и тениски просто няма да го отрежат. Ако сте готови да инвестирате в някакво добро качество, техническа тъкан, работеща с дрехи, не е нужно да разбивате банката, като пазарувате в магазини за спортни стоки от висок клас като Lululemon или Athleta. Ето осем места, където можете да намерите изгодни оферти :

Стар флот

Старата линия на "Стар флот" предлага богат избор от върхове, шорти, капризи и панталони за бягане. (За обувки за бягане, по-добре е да се монтирате в работещ специализиран магазин .) Старият флот на стария флот има и някои чудесни парчета, като якета и жилетки, за зимно бягане на открито.

Мишена

Целевият C9 от шампионската линия на техническа издръжливост на износване е много целесъобразно, но все още е много високо качество и производителност. И евтината цена не означава, че те не са стилни - линията включва някои забавни, модерни цветове и стилове.

Амазонка

Изборът за управление на Amazon.com може да бъде преобладаващ и можете да губите много време, за да преминете през опциите. И тогава има целият проблем да не можеш да опиташ нищо. Намирам най-добрия начин да използвам Amazon, когато търся сделки с подвижни уредби, когато имам нужда от нови обувки за бягане.

Носех обувки Mizuno Wave Rider вече 14 години и никога не купувам най-модерния модел.

Когато се въведе нов модел, ще си купя няколко двойки от предишния модел, които винаги мога да намеря на амазонка. Цената често е 50% от цената на новия модел.

Кол

Kohl's има известна марка за спортна екипировка - като Nike и Champion - на по-ниски цени, а също така има и собствена линия от качествени тренировъчни облекла, Tek Gear.

И има още по-големи сделки: Kohl's е един от тези магазини, че никога няма да купя нищо без купон. Дори ако нямате карта на Kohl, обикновено можете да намерите онлайн кодове или талони, които да използвате.

Costco

Майка ми намерила чифт панталони в Costco за $ 15 и тя се заклела, че са "най-удобните панталони за пътуване" (и тя има много удобни тренировъчни дрехи). Тя толкова много ги обичаше, тя се върна и купи още две двойки. Пазаруването за работещи дрехи в Costco може да бъде ударено или пропусната, но си струва да се погледнете, когато пазарувате за други неща. Ако в района няма Costco, може да намерите подобни сделки в други складови магазини.

Сиера Трейдинг Пост

Този уебсайт има страхотни оферти за работа с дрехи и съоръжения и често има отстъпки за допълнителни отстъпки. Регистрирайте се за предупрежденията си по имейл, за да можете да следите продажбите и кодовете на талоните.

TJ Maxx / Маршал

TJ Maxx или Marshall's имат багажници с отстъпка за фитнес облекло, понякога до 50% от цената на "универсалния магазин". Ако пазарувате в края на сезона, можете да намерите още по-големи сделки.

HolabirdSports

Ето още един уебсайт, който предлага облекло и обувки на цени, които са под препоръчителната цена на дребно на производителя.

Разгледайте раздел "Затвори" за най-големите отстъпки за висококачествени и с марката съоръжения.