Рик Steves Civita Day Pack Преглед

Rick Steves Civita daypack е лека дневна чантичка от микрофибър, която е чудесен артикул за пешеходни обиколки, пътувания или ежедневие. Той има три отделения с цип, за да поддържат нещата организирани и два външни джоба на окото, за да държат бутилката ви за вода или други предмети. То е подпечатано с името на пътуващия гуру Рик Стивс и е много популярно сред проходистите. Той има капацитет от 957 кубически инча и се предлага в четири цвята.

Сайта на производителя

Използване на Civita Day Pack като Travel Gear

Civita има следните функции:

Вземете Civita на разходка

Пакетът беше първоначално предизвикан с 10-дневно пешеходен тур в Турция. Това беше перфектна "чанша" за дълго пътуване с самолет, която лесно се намираше под седалката. Можете дори да го използвате като възглавница, ако поставите яке в нея. На пътеката или в дълъг ден на обиколка имаше достатъчно пространство в основното отделение за поемане и изключване на такива слоеве като яке, шал, шапка и краката на вашия цип-панталон за пътуване.

От 28-те членове на групата за пешеходни турове пет от тях съвпадаха със чанта Civita и всички я оцениха.

Торбата се представя добре на по-нататъшни пешеходни пътувания в Испания и в САЩ. Тя работи много добре като торба за пътуване с въздух.

Ако обичайно носите CamelBak хидратационна опаковка за по-дълъг ходене на тренировка, държачите на Civita за бутилки за вода не са толкова удобни, колкото пиенето от тръбата за спринцовки.

Леки алтернативи

Друга лека алтернатива е раницата Lewis N. Clark Electrolight, която е още по-лека от Civita. Работи добре като дневен пакет, но има само едно отделение и малка торбичка (която можете да я приберете).

Много е чудесно да се използва, когато е необходимо, но за пътуване, Civita работи по-добре с трите си джоба за организиране на вашите неща.