10 най-лошите грешки в диетата - активните хора правят

Можете да бъдете верни на всички препоръчани суми за всякакви видове упражнения и все още да не се храните правилно. Тези грешки в диетата могат да доведат до спазми в ползите от фитнес, които се надявахте да получите с рутинното упражнение. Американският съвет за упражнения (ACE) посочва тези 10 грешки в диетата, които активните хора правят.

1 - Пропускане на закуската

Подготовка за сутрешна тренировка. Fic Islander жена се простира От: Джон Лунд / Дрю Кели / Blend Images / Гети изображения

Повечето експерти се съгласяват, че ако прескочите закуската, ще направите това по-късно през деня с повече калории. Не се нуждаете от огромна закуска, но леко балансирана закуска може да ви даде правилната енергия, за да започнете деня, особено за сутрешните упражнения. Вижте още съвети за това какво да ядете преди сутрешна разходка .

2 - Не яде преди тренировка

Вие ще получите повече от вашата тренировъчна сесия, като имате правилното гориво на борда. Доброто хранене преди тренировка трябва да съдържа въглехидрати, протеини и малко мазнини. Вие няма да искате тежка храна преди тренировка, но балансирана лека храна ще ви предостави това, което тялото Ви се нуждае от енергия и да изгради и тонизира мускулите.

3 - Изчакване твърде дълго след упражнение за ядене

Храненето след тренировката ви е толкова важно, колкото и да го зареждате предварително. Малкото хранене с протеини и въглехидрати в рамките на два часа от тренировката ви ще даде на тялото ви това, от което се нуждае, за да изгради и възстанови мускулите и кръвоносните съдове, които ги доставят. Научете за това, какви са най-добрите ястия за възстановяване, закуски и напитки .

4 - Замяна на храната с енергийни барове или заместителни напитки

Няма заместител на цели храни. Вашето тяло се нуждае от голямото разнообразие от фитонутриенти и влакна, открити в истински плодове и зеленчуци и пълнозърнести храни. Никакви "барове за замяна на храна" или напитки не предлагат разнообразието, което природата прави. Използвайте тези удобни храни, когато е необходимо, но го направете постоянен навик да ядете истинска храна. Опитайте да смесите собствената си смес със сухи плодове и ядки, вместо да ги преработвате и натискате в бар.

5 - Хранене на твърде много протеини и недостиг на въглехидрати

Опитвате се да заредите тренировката си с домашни птици вместо с тестени изделия? Може да обичате диетата си с ниски въглехидрати, но въглехидратите са това, което организмът ви се нуждае от ефективна тренировка. Дайте на тялото си някои въглехидрати преди тренировъчната ви сесия, а за издръжливост, като дълги разходки, направете закуската си на основата на въглехидрати, като микс. Научете повече за подхранването за упражнения .

6 - Доверяване на етикетите и претенциите за хранителните добавки

Четете маркетинга на етикета, а не научните открития. Допълващата промишленост до голяма степен не е регулирана. Производителите могат да направят много твърдения, които не биха били позволени за регулираните наркотици. Направете домашното си упражнение, преди да поставите нещо в тялото си. Наистина не е нужно да си твой собствен лабораторен плъх.

7 - Консумиране на прекалено много или твърде малко калории за Вашата дейност

Трябва да ядете, за да заредите тялото си за активния си начин на живот. Но вероятно се страхувате да ядете твърде много, така че контролът на теглото да се превърне в предизвикателство. Използвайте калориен калкулатор като калориите, изгорени на ден, за да видите колко общи калории дневно изгаря тялото ви, както и калкулатори за калории на активност, за да определите колко допълнителни е възможно да изгорите.

8 - Вярвайки, че можете да ядете каквото искате, ако упражнявате

Много хора упражняват да губят тегло, но скоро откриват, че трябва да следят какво ядат, ако искат да видят загуба на тегло. Много е лесно да компенсирате калориите, изгорени с едно допълнително "лечение" след вашата тренировка. Намерете здрави, балансирани леки ястия и леки закуски, които разчитат на цели храни винаги, когато е възможно.

9 - Не пийте точното количество течности

Ако се чувствате жадни, вие не пиете достатъчно. Когато тренирате, трябва да избягвате обезводняване. Докато повечето от нас знаят да пият повече, когато е горещо, ние също сме изложени на риск в умерен климат и дори в студа. Най-новата мъдрост е да оставиш жаждата да си водач и да бъдеш готов да "пиеш, когато е жаден". Носенето на бутилка с вода или използването на пакет за хидратация ви позволява да сте готови да пиете, когато сте жадни .

10 - Скокове по последните лакомства, за да получите "Edge"

Ако е ново, може би ще работи магически, нали? Виждайки препоръки от спортни фигури и фитнес гуру, може да ви накара да опитате най-лудите планове за хранене. Но живеем в реалния свят и магията просто няма да се случи. Основите на една здравословна, балансирана диета може да не са нови и вълнуващи, но те работят.