11-те най-добри природни енергийни бара да купят през 2018 година

Аз не съм типът гранула, но когато списъкът на съставките изглежда като лабораторен лабораторен експеримент, започвате да се чудите. Тези природни енергийни барове имат прости съставки, които можете да разберете - плодове, ядки и семена. Това води до барове без странни недостатъци от добавките и опити да се направи вкус на палмово масло като шоколад. Тези закуски ще ви осигурят енергия по време на продължителна разходка . За изпитания за издръжливост, като полумаратон или маратон, първо ги пробвайте на тренировки, за да сте сигурни, че толерирате съставките.

1 -

Тези барове вкусват страхотно, но имат кратък списък с съставки. Можете да разберете всичко, което се случва в тях - почти само USDA Certified Organic плодове и ядки и малко морска сол. Те са с добра размери, вариращи от 170 до 200 калории на бар, в зависимост от вкуса. Те няма да се разпаднат или да се стопят в пакета ви и да направят страхотна закуска. И за онези, които зависят от тях, не разполагат с нещо в тях, те са без глутен, без млечни продукти, без соя, нямат изкуствени вкусове или оцветители или консерванти и са вегански.

2 -

Larabar има добри неща за него както в това, което има (кратък списък с съставки на суровите цели храни), така и това, което няма (глутен, млечни продукти, соя.) Освен това няма покритие, което ще се стопи, когато носете го в опаковката си. Харесва ми текстурата, защото тя не се разпада, но е лесно да се пробие и да дъвче. Що се отнася до вкуса, намирам го отлично. И аз обичам да опитам техните различни сортове, които идват на името на пайове.

3 -

Видът има огромно разнообразие от вкусови комбинации, имитиращи различни видове пътека . Те имат пикантни сладки и солено-сладки комбота, както и патладжани от традиционни комбинации от плодове и ядки. Всички барове имат много разбираеми списъци с съставки. Всички те са с ниско съдържание на захар, с високо съдържание на протеини, без глутен и без ГМО. Обичам тъмния шоколад Chili Almond и кашуто и джинджифиловият подправки. Баровете с пълен размер са с 200 калории или по-малко, докато има и минибарове с 110 калории.

4 -

CLIF MOJO е пътека за микс. Те идват с няколко вкуса, но всеки от тях съчетава сладки и солени, както се намира в пътека. Те имат ядки, шоколад, парче престилка, стафиди и други разбираеми съставки, оформени в бар за удобство. Те са 70% органични съставки. Всеки от сортовете има 8-9 грама протеин, но също така и 9-11 грама мазнини. Но те все още идват с 200 калории или по-малко. Това може да ви помогне при контрола на порциите, ако се окажете, че ядете цяла торбичка от пътека, вместо да спирате с 200 калории. Въпреки това намирам, че тези барове са опасни, защото просто вкусват толкова добре. Ако имам повече от 1 на разположение, трудно е да спра, въпреки че те са много задоволителни. Има версии, които са потопени в шоколад или други вкусни покрития. Аз не бих препоръчал тези за вземане на ходене, тъй като покритията могат да се стопят в по-топли дни.

5 -

SoLo е страхотен дегустационен спортен енергиен бар с бавно изгарящи въглехидрати, протеини, натурални съставки и основни витамини и минерали. Вместо да ви изпраща на висока захар и катастрофа, или да замествате естествените захари със захарни алкохоли, този бар обещава постоянна енергия.

6 -

Тези барове са сертифицирани без глутен и също така са без млечни продукти и не съдържат казеин. Те имат нисък гликемичен индекс и голямо количество протеин на бара. Те също така вкусват страхотно и имат отлична последователност за носене на разходките ви. Те не са рохкави и нямат покритие, което може да се стопи.

7 -

Тези "истински храни" барове използват агаве нектар и дати за сладост, конопено семе, конопени протеини, орехи, пекани и морска сол за белтъчини и електролитен баланс. Всички големи натурални съставки, вегани и високо в Омега-3, без рафинирана захар. Те имат много добър вкус, с аромати като Berry Chocolate Black Swan и Pirouette канела пекан. Хареса ми последователността на бара за разходка. Нямаше покритие, което можеше да се разтопи в пакета ми, а и барът беше лесно да се хапе и не се разпадна. Всеки бар е приятелски от 200 до 210 калории.

8 -

Намерих тези барове по пътя си през международното летище в Портланд, когато имах нужда от снек-бар, който да мине по време на кратко пътуване. Те са направени с органични съставки и съдържат пълна сервиране на плодове във всеки бар. Те са без млечни продукти и без соя и вегани. Например, шоколад + фъстъчено масло бар съдържа само органични дати, овес, фъстъци, справедлива търговия неподсладен тъмен шоколад и морска сол, и тежи само 160 калории. Това е страхотно за една следа, особено защото те не са покрити и не се разпадат. Всичко, което искам в една пътека.

9 -

ProBar е вкусен енергиен бар, чийто списък с съставки ви кара да се чувствате чисти и здравословни. Използва естествени ядки, семена и сушени плодове, за да направи вкусната лента много по-висока в сравнение с повечето енергийни барове, с 6 грама на бара. При 380 калории, те препоръчват да се яде само половин наведнъж за по-добър контрол на калориите. Консистенцията на бара е отлична - няма покрития, които да се разтопят, лесни за счупване наполовина, но не се разпадат, лесно се дъвчат. Наистина перфектен за хранене по време на ходене.

10 -

Дефиле Delights JustFruit Барове са само плодове - ябълково пюре и ябълка или други плодови концентрати в зависимост от това кой аромат. Те са основно дебела плодова кожа. Те могат да бъдат добър заместител на енергиен гел , източник на естествена захар за издръжливост. Те са сравнително лесни за дъвчене, или просто можете да ги разтопите в устата си.

11 -

SOYJOY хранителните ленти са добра бърза закуска преди или по време на ходене. Всички естествени съставки са лесни за разбиране - плодове, цели соеви зърна, а не преработен концентрат от соеви протеини, захар, масло и яйца, както бихте се пекали. Хареса ми текстурата, лесна за ухапване и дъвчене, но не и за раздразнение. Те нямат покрития, които да се разтопят в опаковката. За тези, които се нуждаят от малка закуска, контролирана част от 130-140 калории е добра.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .