10 ежедневни неща, които можете да използвате, за да работите

Вземи Fit с хартиени чинии, водни кани и бирени бутилки

Дори и да нямате достъп до фитнес зала или традиционно оборудване за упражнения, като гири или медицински топки, това не бива да ви спре да не се потите. Докато имате няколко общи домакински вещи на ръка (проверете вашия гараж - това е богатство от неочаквани инструменти за тренировка), можете да комбинирате цяла тренировка за цялото тяло, за да съчетаете практически всяка тренировка, базирана на фитнес.

1. Хартиени плочи

Преди имаше Valslides или плъзгащи се дискове , имаше хартиени плочи. И честно казано, те са също толкова добри. Ако тренирате на мокетна или гладка повърхност и искате да увеличите мускулната ангажираност при извършване на стандартни упражнения за телесно тегло, вземете няколко хартиени пластини и ги поставете на работа. Например, можете да направите издутини по-трудни, като поставите предния си крак върху хартиена чиния, преди да направите предупреждение . Плочата за хартия намалява триенето между пода и крака, така че вместо да се придвижите напред, можете да плъзнете хартиената пластина напред по пода, преди да я плъзнете обратно, когато се върнете в стартовата позиция. Контролирането на това плъзгащо движение е предизвикателство, така че не забравяйте да го направите бавно и стабилно!

2. Галонни бутилки за вода

Един галон вода тежи около 8 килограма, така че ако имате два галона вода на ръка, лесно можете да ги замените с традиционните упражнения за гира.

Да не говорим, дръжките за бутилки за вода ги правят лесни за захващане, огъване и люлка. Просто се уверете, че използвате бутилки за вода с винтова капачка - ако използвате такива с капачка за захващане, и тя изскача, ще имате каша на ръцете си.

Бонус съвет! Ако бутилките с една галон изглеждат твърде леки, вземете три галона кани. Когато се напълнят напълно те тежат около 25 килограма всеки, но можете да ги напълнете 1/2 или 3/4 от пътя, ако не сте готови да се навиете и натиснете толкова много тегло.

3. Дължина на въжето

Не е нужно да купувате спирачен треньор, ако имате дължина въже на ръка - дори и сравнително леко въже ще го направи. Просто сложете въжето си върху здрав клон на дървото, хванете всеки край и влезте в работа, като правите помощни дръпвания, окачени дъски и навивки.

За допълнителна сигурност, помислете дали да свържете здрави възли на всеки край, за да подобрите сцеплението си, или дори да завържете конците за краищата, за да ги използвате като ръце и крака. Просто се уверете, че възлите ще задържат по време на всяко упражнение.

4. Бирени бутилки

Вярвайте или не, пълните бирени бутилки са идеалният размер и форма, които да използвате вместо "супер леките гири" (обикновено от 1 до 3 килограма), които се изискват при тренировки с бартер . Повечето бутилки с бира тежат 1,25 килограма (отчитайки теглото на напитката, бутилката и капачката), а тясната бутилка го прави лесна за хващане. Освен това, ако издърпате бутилките направо от хладилника, те са хубави и хладни да се държат!

5. Couch възглавница

Възглавничките за възглавници (и възглавниците като цяло) са хубави и скучни, което ги прави перфектна алтернатива на скъпите инструменти за балансиране . Те са по-трудни да стоят и да изпълняват упражнения, защото тялото ви трябва да работи по-усилено, за да поддържа стабилност на върха на пяната или пълнеж напълнена повърхност.

Представените инструменти за салдо обикновено въвеждат по-голяма степен на нестабилност при всяко упражнение, но това не означава, че възглавничките не са добра алтернатива. Опитайте се да се движите на върха на възглавницата, или разделете клеките с един крак върху възглавницата и един крак на пода.

6. Раница

Оригиналната претеглена жилетка беше раница - спомняте ли си, че сте се разхождали около онова, което изглеждаше като 20 килограма книги като дете? Просто напълнете ясна раница с книги или консерви, прикрепете я на гърба си (бонус точки, ако раницата ви има кръстосана каишка, която можете да закопчаете за допълнителна поддръжка) и я носете около къщата си, докато правите работа или добавите теглото на тялото упражнения, като клякам, lunges и pushups.

Можете дори да извадите раницата и да я хванете, за да направите къдрици, раменни преси или преобличащи се люлки.

7. Дължина на тежката верига

Ако се случи да имате дълъг участък от тежката верига, който седи в гаража ви (поне 30 фута дълъг), защо да не го използвате като биещо въже ? Можете да закрепите центъра на веригата около стълб или дърво, хванете единия край на веригата във всяка ръка и се отдръпнете! Ако никога не сте опитвали бичи въжени упражнения преди, определено гледайте някои уроци и не забравяйте да запазите сърцевината стегнато и коленете си огънати по време на всяко движение. Можете също така да искате да увиете краищата на всяка страна на веригата с канална лента помогнете да защитите ръцете си, докато изпълнявате всяко упражнение.

8. PVC тръба

PVC тръбата е доста невероятно фитнес инструмент, особено ако вземете капачки от хардуерния магазин, за да затворите краищата. Можете да напълните голяма част от PVC с вода или пясък (частично или напълно) и използвайте тръбата като небалансиран, претеглена лента (обикновено наричана шлайфана тръба или шлакова тръба).

Ако наистина сте удобни, можете да изградите почти всичко, използвайки PVC. Например, Todd Kuslikis построи цяла фитнес зала за фитнес джунгла от PVC-талк за впечатляващо!

9. Тежка книга

Почти всяко упражнение, което правите, докато държите лекарска топка или тежест, може да се направи с тежка книга. Например, изключете медицинската топка за книга, когато правите претеглени наклонени обръщания , претеглени седящи части или дървени пържоли .

10. Плажна кърпа

Плажни кърпи могат да се използват като матирани импровизирани йога (главно върху мокетни повърхности) и разтегателни ленти . И ако сте на гладка повърхност, можете да ги сгънете и да ги използвате за плъзгащи упражнения, подобно на хартиените плочи, споменати по-горе.

Словото от

В края на деня солидните тренировки не изискват фантастично или скъпо оборудване. Това, което те изискват, е желанието да се постави някаква пот, дори ако това означава намиране на решения за творческо оборудване. Така че продължете и обиколете къщата си, за да видите какви скрити инструменти за тренировка можете да откриете - те вероятно се крият на обикновена гледка като обикновени ежедневни предмети.