7-те най-добри чувала за пазаруване през 2018 година

Правете уменията си у дома с подходящото оборудване за вашите нужди

Торбичките предлагат изключителна тренировка, независимо дали се използват по време на бокс, кикбокс, карате, таекуондо или Muay Thai. Понякога просто се нуждаете от добър начин да изгорите пара, докато сърдечната честота се покачва.

Тези торбички са формулирани, за да ви помогнат да практикувате ритници и други поразителни маневри, както и да развивате техники за пробиване, като дробове, кръстосани удари, удари с куки, горни резета, лопатки, лакти и удари на коляното.

Ако искате да практикувате соло вкъщи, има някои забележителни неща, които да търсите в торбичка. Вие сте начинаещ? Тогава няма да искате нещо прекалено тежко. Искаш ли нещо, което знаеш, да издържи много удари, без да се разкъсва? Потърсете нещо трайно. Може би сте на сериозен бюджет, но все пак искате нещо, което ще се задържи с течение на времето. Тук, най-добрите торби за вашите умения.

Нашият най-добър избор се предлага с всичко, от което се нуждаете, за да получите ефективна тренировка у дома. Чантата е пълна с естествени и синтетични материали, както и пресечени торби, за да ви осигури солидна работна ръка от 70 лири. Освен това ще получите 108 китки, за да защитите ръцете си, боксовите ръкавици и кабела за бънджи за допълнителна съпротива, когато имате нужда от него. Когато го обесите, имате възможност да промените позициите, които са по-подходящи за вашите нужди у дома.

Рецензенти смятат, че това е прилична чанта за цената, въпреки че някои смятат, че ръкавиците и танковете не отговарят на стандартите за тях.

Има много торбички на пазара, които са отлични за професионалисти, но ако просто искате нещо, на което да разчитате, без да разчупите банката, опитайте торба Last Punch Heavy Duty Pro. Можете да го напълните с каквото искате, с много рецензенти, които предлагат стари дрехи, пластмасови торбички или кърпи. Торбата измерва дължина от 50 инча с вериги, 33 инчове без вериги и широка 18 инча. Това е страхотно за боксовите тренировки, тъй като това е тежка задача с здрави вериги, които са добре изработени, като същевременно остават наистина основни както в цената, така и в характеристиките. Той тежи 3 килограма, преди да бъде пълнен, така че не е нужно да се притеснявате за голям и тежък пакет, пристигащ на вашата врата.

Ако имате място (или не са удобни) и не искате да ви обесиш, чантата за свободно стоене е страхотна възможност. Everlast прави качествени продукти, които отдавна са се доверили. Стандартната багажна опаковка Omniflex Free Standing Heavy Bag е с нископрофилен базов дизайн, Omni flex neck за най-доброто абсорбиране на удара, като същевременно поддържа минималното движение на базата и външната обвивка Nevatear, която осигурява максимална издръжливост и функционалност. Когато се пълни с вода, чантата тежи около 130 килограма. Чантата, която е монтирана на полюс със здрава основа, може да се регулира до височина 67 инча, което го прави чудесно за множество типове тяло. Една от най-забележителните особености е полу-меката абсорбираща пяна вътре в торбата, така че можете да удряте твърдо отново и отново, без ръката ви да се нахлупи благодарение на ефекта на възглавницата. Мярката на чантата е с тегло от 28.6 паунда.

Ако търсите нов начин да изградите сила и да получите сърдечен ритъм нагоре, закупуване на торбичка торбичка може да бъде чудесен вариант. Но ако сте напълно новак, откъде знаете коя е най-добрата покупка? За пълния начинаещ човек без оборудване, RDX Punching Bag е перфектен, тъй като идва с вериги, фитинги и скоби, за да закачите чантата където и да искате, плюс ръкавици за ръкавици, прескачащо въже и захвати за захващане. За цялото оборудване можете да очаквате отлично качество с голяма стойност. Самата торба е водоустойчива, ако искате да я използвате навън, без да се страхувате от времето, което я разрушава. Можете да изберете от височина 4 фута или 5 фута.

Ако търсите добра торбичка за удари, за да хвърляте някои тежки удари на крака, както и да използвате ръцете си, опитайте се с Combat Sports 'Muay Thai 100-Pound Heavy Bag. Допълнителната дължина на чантата ви позволява да хвърлите тези супер ниски ритници. Торбата е здрава и изработена от издръжлива конструкция от синтетична кожа и тъй като 100 паунда се разпростира в по-голямата чанта, ръцете ви няма да усетят удара толкова много. Тя измерва 74,5 "х 15" х 15 инча, включва тежка верига и има товарно тегло от 108 паунда.

Чувствате ли, че наистина ще го направите на торбичката си? В такъв случай ще искате нещо изключително трайно. Boxers на Outslayer Box и MMA Heavy Bag бяха проектирани да победят повече от стандартната торба. Докато може да забележите, че другите имат нормално износване с течение на времето, Outslayer работи, за да избегне това, и дори предлага 10-годишна гаранция, за да ви предпази от всякакви неподозирани щети на чантата.

Ще получите чисто нова торба безплатно, ако се раздели - толкова е уверена марката. Можете да разчитате на тях за чанта, която наистина е издръжлива извън вашите очаквания. Торбата от 100 лири е снабдена с трайна винилова обвивка, която можете да използвате при преместване или съхранение на чантата. Той има дължина на тялото от 55 инча и още 6 инча каишки, а диаметърът е около 14 инча. Тъй като дизайнът включва тежки ленти, зашити върху торбичката, не са необходими вериги.

Чантата за бръснене не е задължително да бъде стандартна и там идват интелигентните опции. Ако искате нещо, което е подобно на живота (мислете за самообучение), опитайте Century BOB XL. Това е по-добро от останалото, защото свободната тежка торба не е само на главата на пост, но разполага с главата заедно с цялото тяло, така че ще получите по-забележителна повърхност за обучение на главата или тялото. Тялото е изработено от пластизол с висока якост и е изпълнено с уретанова пяна, която създава много реалистично усещане при пробиване. Базата може да побере до 270 килограма вода или пясък, има множество настройки за височина и рецензенти са отбелязали, че е лесно да се транспортира. Чантата измерва 24 "x 24" x 61 "и тежи 55.1 паунда.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .