6 Алтернативи на тренировки за традиционни тренировки и кардио оборудване

Как да дишаме нов живот в кардио тренировка

Въпреки реалността, че бягащите пътеки, елиптиците и стационарните велосипеди са фундаментално скучни, кардио оборудване има своето място. Понякога времето не позволява тренировка на открито , а тренировките с висока интензивност , груповите фитнес класове и plyometric рутинните процедури не са подходящи за всички. И честно казано, понякога е просто по-лесно да хопнете на част от оборудването и да отидете, като се наслаждавате на времето си, докато не изтекате 30 минути кардио изтичане. Разбира се, може да не е толкова забавно, колкото ден, прекаран в каяк през национален парк , но може да бъде ефективен.

Това означава, че дори и стандартните кардио тренировки могат да използват разтърсване от време на време, поради което е разумно да се намерят алтернативи на стандартния стационарен велосипед или неблагодарна. Независимо дали откриете ново оборудване, което предлага необичайна тренировка, която предизвиква пот, или търсите нова тренировка, проектирана около традиционно оборудване, тук са само няколко начина, по които традиционните кардио тренировки стават все по-вълнуващи.

1 - Групови курсове за фитнес за кардио оборудване

Precor

Ако сте член на фитнес залата, може да сте запознати с предаващите AMT Trainers на Precor - високи екипировки, които определено не са бягащи пътеки, но не са съвсем елиптични. Докато AMT е голямо оборудване, това е необичайно изглеждаща машина, а външният й вид може да попречи на посетителите да се опитат.

Въведете: класове по AMT Team Fit. Тази група упражнения е водена от личен треньор и се държи изцяло на пода на салона. Класът включва широк спектър от тренировъчни техники, включващи тренировки с интервал, сила и баланс. Целта е да се помогне на участниците да се възползват максимално от кардиото си, докато се наслаждават на мотивационните и образователни ползи от упражняването в група.

А класът AMT Team Fit не е единственият по рода си кардиологичен клас. OrangeTheory предлага бутикови групи за фитнес класове, които включват бягащи пътеки и гребни машини във всяка рутина, докато Mile High Run Club предлага групови класове за фитнес, които се провеждат изцяло на неблагодарна. Проверете в местната фитнес зала или студио, за да видите дали има подобни класове, предлагани във вашия район.

2 - Алтернативи на стандартното пътно колело

Не е нужно да се грижите за тренировка на закрито или стандартно пътно колело, когато става дума за работа със сърцето и белите дробове. Отидете напред и закрепете двуколесните си колела, защото тези други части на открито кардио оборудване са готови да поемат. Независимо дали сте фен на елиптичния, стълбищния степер или неблагодарна, има алтернатива, практически гарантирана, че е точно за вас.

3 - Текуща тренировка без въздействие

октан

Ако сте страстен бегач, особено ако сте бегач, който тренира за половин маратон, маратон или ултрамаратон, знаете, че натискането на тротоара (или ударът от неблагодарна) може да направи число на вашите стави. Octane Zero Runner е първата работеща машина, която позволява напълно естествено движещо се движение без въздействието на платформа за бягаща пътека. И не, това не е просто друго елиптично - уникалната му "съвместна" структура ви позволява да поддържате напълно естествена стрелка, която не е ограничена от предварително определена писта или елипси.

4 - Ново обръщане на скачащо въже

Като най-евтината част от кардио оборудване в този списък, CrossRope скачащото въже система също е един от най-ефективните инструменти за монтиране в сърдечно. За разлика от стандартното скачано въже, CrossRope разполага с взаимозаменяеми претеглени въжета, които ви позволяват да увеличавате или намалявате трудността на тренировката, докато вървите.

И ако не сте готови за планиране и изпълнение на вашето собствено тренировка, не е проблем. Equinox фитнес предлага група от фитнес класа, наречена The Cut. Намерете клуб близо до вас и се пригответе да разбиете пот.

5 - Тренирайте странично на слайда

Плъзгащи упражнения. Лора Уилямс

Почти всички кардио тренировки включват движение напред-назад, което се извършва в сагиталната равнина. Помислете за това - когато бягате, под наем, плувате или редувате, повечето от повтарящите се движения включват размахване на ръцете или краката напред и назад без много странични или странични действия. Твърде много от това повтарящо се движение без никаква работа за противодействие или заздравяване на вторични мускулни групи, отговорни за странично движение, като вашите хипнотизирани адуктори и адуктори, може в крайна сметка да доведе до мускулни дисбаланси и прекаляване на наранявания.

Едно част от оборудването, което се фокусира върху страничен ход, е слайдборда . Можете да хоп на това сравнително евтино парче домашно фитнес оборудване и да практикувате "кънки" от едната страна до другата и да тренирате тялото си за цялото напред-назад упражнение, което правите най-много дни.

6 - Групово колоездене, у дома

Ако сте весел фен на велосипед, но ви е трудно да се ударите в студиото, велосипедът Peloton може да бъде точно това, което сте очаквали. Макар че самият мотор не прекъсва много граници, технологията му го прави. Можете да използвате велосипеда Peloton, за да влезете в живи или по заявка колоездене, докато се наслаждавате на тренировката от собствения си дом.