Как да направите обратната война Йога Поза

Йога има много напред завои и задници, но страничен завой е малко по-рядко. Междузъбните мускули между ребрата са трудни за достигане, но се нуждаят и от вашето внимание. Ето защо, въпреки че е възможно да се направи обратният войн като дълбок гръб, е по-полезно да се обърнем към него основно като страничен завой. Може би се чудите каква е разликата.

На практика това означава, че идеята не е да се стигне до пълното разширение на гръбначния стълб. Това наистина няма значение колко далеч надолу по краката си можете да получите лявата си ръка.

Когато отивате за страничен участък, това помага да достигнете до дясната си ръка нагоре и назад. Импулсът нагоре към тавана подчертава протягането по тази страна на тялото. При сценарий за обратно огъване, бихте искали да се простирате еднакво по двете страни. След като имате хубаво, дълга страна на тялото, можете да започнете да се връщате обратно, но може да откриете, че всъщност не се движите много. И това е добре.

Също известен като : горд войн, мирни войн, полумесец Посе

Тип на позата : Постоянен

Предимства : Укрепва краката, отваря страничното тяло, подобрява мобилността на гръбначния стълб, подобрява баланса и якостта на сърцето .

Инструкции за обратния воин Pose

1. Започнете във войник II с десния си крак напред. Наведете торса си към предната част на матката си и след това завъртете дясната си ръка към тавана, за да се простирате по дясната страна.

Дръжте обаче дясната си ръка в гнездото за рамото. Лявата ви ръка се спуска до задната част на лявото ти бедро.

2. Не поставяйте никаква тежест върху гърба си, защото подкрепата ви трябва да идва от основната ви сила, а не от ръката, която лежи върху крака ви.

3. Дръжте дясното си коляно директно над глезена.

Много пъти, докато се навеждате към горната част на тялото назад, предното коляно върви с него. Направете съзнателно усилие, за да поддържате дълбоко завой в предното коляно.

4. Погледнете нагоре към върха на пръстите.

5. Задръжте за пет вдишания и след това превключете страни.

Съвети за начинаещи

1. След като сте настроили ръцете си, проверете краката си и след това задълбочете предното коляно, така че да е точно над глезена ви, ако е необходимо.

2. Ако ви е трудно да балансирате, опитайте да погледнете надолу към лявото си стъпало, а не към дясната страна на пръстите си. Можете също така да направите краката си по-широки от двете страни на матрака, ако се почувствате потрепливи.

Съвети за напреднали

1. Обвийте лявата си ръка зад гърба си, като достигнете лявата ръка за вътрешното дясно бедро. Ако направите тази връзка, използвайте тягата, за да отворите гърдите си по-навътре към тавана.