Умни трикове, за да получите кльощава по време на празниците

Влез в Нова година с тяло, което те прави горд

Как искате да погледнете следващия празник на Нова година? Трябва ли да се поберат в кльощавите джинси или в роклята си с коктейлна рокля за специално събитие? Искате ли да изглеждате чудесно и да направите това бивш приятел малко ревнувано? След това избягвайте отслабването на ваканцията и получавате - или останете - кльощава през целия ваканционен сезон.

Избягване на печалбата за ваканция

Вероятно сте чули вековните съвети за умереност и контрол на порциите на празнични ястия.

Ако пренебрегвате всяко събитие, вие се излагате на риск за натрупване на тегло. Но вече го знаехте. Нуждаете се от умни съвети, за да запазите теглото си. Изпробвайте тези съвети, за да не останете жертва на вашето тяло.

  1. Пропуснете йога. Няма нищо лошо в йога - особено по време на това стресиращо време на годината. Но йога не изгаря калории толкова ефективно, колкото и някои други тренировки. По време на празниците, използвайте ценното си време за тренировка, за да направите най -ефективните тренировки за изгаряне на мазнини .
  2. Направете табата. Ще изгорите повече калории и ще изгорите повече мазнини, ако правите тренировки с висок интензитет . Един от най-лесните начини да настроите тези сесии е да планирате тренировки в стил Tabata. Не е необходимо оборудване. Използвайте упражнения за телесно тегло, които оформят мускулите ви и увеличават сърдечната честота.
  3. Наберете отново алкохола. Най-бързият път към увеличаване на теглото е да се изпиете през празниците. Вие ще консумирате твърде много калории от алкохол и вие ще свършите да правите лоши хранителни избори.
  1. Пропуснете нишестето, изберете плодове. При всяко хранене, изберете пресни плодове вместо скорбялни странични ястия като картофи или ориз. Повечето плодове имат ниско съдържание на калории и имат високо съдържание на вода. Ще се наситите, без да консумирате твърде много калории и в същото време ще задоволите сладкия си зъб.
  2. Нарежете закуски наполовина. Знаете ли колко калории консумирате от закуски? Закуските не са лоша идея, но ние често ядем твърде много, когато се хранят между храненията. Ако закусвате, намажете всяка порция на половина, за да консумирате по-малко калории.
  1. Реорганизация. Вземи гумените си ръкавици - е време да изчистиш кухнята си. Отърви се от нездравословна храна, която не заслужава вашето внимание по време на празниците, а след това създаде кухня за интелигентно хранене .
  2. Стани разговорник. Не трябва да говорите с устата си, пълна с храна, нали? Започнете да говорите буря. Ако прекарвате повече време в разговори и вечери, ще похарчите по-малко време.

И накрая, използвайте смартфона си колкото е възможно повече. Приложенията за броене на калории предоставят информация за храната, която ядете по време на празниците, и това може да ви помогне да направлявате избора си. По-вероятно е да ядете по-малко, да избегнете натрупването на тегло и да останете слаб, ако имате реалистична представа за калориите във вашата храна .