Тренировки за сила на ръката и мускули

Развийте мускулите на ръката

Има голям интерес към изграждането на големи, добре замускулени ръце, оценявани от броя на момчетата, които изглежда се концентрират върху този аспект на тренировките за тежести и които са склонни да пренебрегват цялата програма.

Независимо от това, тук е тренировка на ръката за изграждане на сила и мускули в бицепсите и трицепсите на горната част на ръцете, както и мускулите на долните ръце - прокаорите и суинаторите - които често са непреднамерено пренебрегвани.

Не подценявайте трицепсите в задната част на горната част на ръката, защото те могат да направят цялата разлика в изграждането на обемистия вид на ръцете.

Как да тренираме оръжието

Можете да направите тренировка за ръцете един ден "само за оръжие", където правите оръжеен тренировка и нищо друго, или можете да го направите в тренировка на горната част на тялото с рамене и гръб и гръдния кош или можете да направите тренировка с цялото тяло с пълен горната и долната част на тялото.

Едно предимство на изолиране на ръцете в тренировка е, че не губите енергия на други асансьори и наистина можете да ударите тези ръце.

Настройки и повторения в тренировка за изолиране на оръжие

Направете 3 серии от 12 до 15 повторения за всички упражнения. Ако това ви оставя да искате повече, добавете допълнителен набор за всяко упражнение.

Проверявайте основната информация, ако сте нов за обучение по тегло.

БИЗНЕС И ПО-ГОЛЯМА ОРЪЖИЯ

Концентриране на огъване

Работи на бицепса, осигурявайки стабилност и изолиране на мускулите на бицепса. Това може да се направи на седене или да стои, докато се навеждате.

Ротационна гънка на ръката

Обърнете внимание на дланите, обърнати навътре в стартовата позиция и въртенето, докато тежестта се придвижва към гърдите. Това упражнение засяга мускулите на предмишницата, както и бицепсите. Това е задължително да включите в програма за тренировка на ръката, освен ако не насочите по-ниски ръце отделно.

Барбъл Къръл

Ключалката на ключалката удря бицепсите. Барът фиксира и концентрира мускулната контракция при бицепсите. Използвайте стандартен бар или лентата на извивката за леко различен акцент.

Проповедникът се свива

Друг стандарт за горните ръце. Този път упражнението е насочено главно към брахиала или мускулите на долната част на горната част на ръката, а не към бицепсите.

Нуждаете се от "проповедник на проповедник" или нещо, което може да замести едно, за да направите това упражнение.

Кабелът се свива

Това упражнение е подобно на ролката на глезена, ако се въртите по посока нагоре, но добавя още по-голяма нестабилност, която е добра за удряне на мускулите, които не получавате с много фиксирана пътека, както при една къдрава коса. Той е насочен към бицепса с работа от брахиазата и brachioradialis на долната част на ръката.

TRICEPS - ЗАДАЧА НА ГОРНИТЕ ОРЪЖИЯ

Подпомагане на трицепс

Ако имате достъп до асистирана машина за потапяне, те са добри за работа с трицепс. Обърнати от пуристите, тези машини могат да бъдат полезни за хората, които започват. Те удариха тройния мускул на трицепса в задната част на ръцете.

Скулпторът

Черепният трошач, в който се движи дъмбел или мряна над главата, докато лежите на пейка, е малко по-напреднал.

Но след като почувствате това, тя работи и добавя разнообразие, което е важно, когато упражнявате редовно.

Също така можете да опитате този пример с мряна.

Кабелна наклонена черта

Това упражнение използва какъвто и да е кабелен апарат с регулируеми тегла на плочата. Тя работи добре на трицепс, особено ако само бутате от лактите, успоредно на пода, вместо при пълно огъване на лакътя в гръдния кош.

Разширение над трицепса

Това е подобно на функцията на черепа, освен ако не седнете на пейка или стол или стойте. Седенето с облегалката на гърба ви помага да стабилизирате движението и да концентрирате мускулното свиване в трицепса.

Това е. Повече от достатъчно, за да се изгради голяма мускулна сила и сила. Не е нужно да бъде сложно, за да получите добри резултати. Можете да направите тази програма като част от тренировка за цялото тяло или горната част на тялото или самостоятелно.