PaceDJ App - тренировка за десния бийт за минута

Трасирайте музиката си към тренировката си

Сайта на издателя

Нищо не променя тренировъчния ви ритъм, колкото бавна, бавна песен на вашия музикален плейър. PaceDJ е чудесно приложение, което се сортира в библиотеката ви в iTunes или в избрания плейлист, а след това ви позволява да изберете темпото на музиката, която искате за вашата тренировка. Това е лесна за използване приложение, което е чудесно за проходилки, бегачи и велосипедисти.

Преместване в правилната посока - музика BPM - бийтове за минута

Приложението PaceDJ е лесно да се настрои.

Можете да го пуснете в цялата музикална библиотека или да изберете плейлист, който вече сте създали. Казвате го за себе си. Първо, ще ходите, ще бягате или ще карате с велосипед? След това ще ходите бавно, умерено или бързо? След това, пола си, а след това и височината си. За възрастта тя надминава "над 60", което ме накара да се чувствам като глупак. След това, фитнес ниво от начинаещи до напреднали и дори до професионалисти. С всички тези данни тя предлага темпо за вашата дейност. За мен тя е взела 130 BPM за бързо развиваща се, кратка, средноквалитна зряла жена и след това е била готова да анализира моите песни за тези, които съвпадат с 5 BPM от 130.

Тя анализира всяка песен за ударите й в минута. След това изберете темпо, което да съответства на вашата тренировка и имате бърз музикален микс за това темпо. Те предлагат 500 песни, от които да избирате за най-добър микс.

Можете да преглеждате избраните песни и да ги подреждате по приоритет с палец или палец надолу.

Онези, на които давате палец, ще се играят първо. Тези, които давате палци, остават в плейлиста ви, но са с по-нисък приоритет. Ако песента има неправилна BPM, можете да я фиксирате, като избирате ритъма на иконката на барабана.

Можете да изберете диапазона на ударите на минута, които ще се възпроизвеждат, от 0 до 10 удара на минута от избраното от вас темпо.

PaceDJ също ще играе половин темпо и двойни темпо песни, които са свързани с този диапазон. По-широк диапазон означава повече песни. Сега, просто отворете PaceDJ, когато искате да започнете тренировката и тя ще играе микс за всяко темпо, което избирате.

BPM Shifting: Можете също така да използвате BPM shifting, като PaceDJ променя BPM на песните, които се съхраняват на вашето устройство, така че да съответстват на вашето темпо. Намирам това за смущаващо, но може да ви хареса.

Интервални тренировки : Можете да настроите интервални тренировки и BPM, които искате за вашите бавни, умерени и бързи интервали. Те имат вградени интервални тренировъчни профили или можете да създадете свои собствени.

Проследяване на тренировки: Ако използвате PaceDJ по време на тренировка, той показва разстоянието, скоростта и времето и го проследява в историята на тренировката.

Какво е правилното темпо за пешеходни тренировки?

PaceDJ препраща към списъка на James Sundquist за предложените темпо за ходене, бягане и колоездене при различни скорости. Беше забавно да видим тази връзка, тъй като той и аз се свързваха едни с други отдавна в ранните дни на мрежата. Предложените крачки за крачка към него включват 120 оборота в минута за 3 мили в час, 130 оборота в минута за 3.5 мили / час, 140 оборота в минута за 4 мили / час, 150 оборота в минута за 4.3 мили / час.

Откъде знаеш каква скорост искаш? Използвайте нашия Калкулатор за ходене пеша, за да намерите темповете на ходене.

Имам плейлист "Състезание", който построих само като видях кои песни си помислих, че са невероятни.

Изпълнението му чрез PaceDJ потвърди, че бях на прав път.

Когато сте в средата на тренировката си и се чувствате като нужда да ускорите или забавите, можете да получите достъп до PaceDJ и просто да натиснете стрелката нагоре или надолу до целевия BPM, за да го настроите.

Долния ред на приложението PaceDJ

Това приложение беше точно това, което исках да изградя състезателен микс или тренировъчен микс. Те са предложили плейлисти на сайта си за ходене, бягане и колоездене при различни крачки.

Сайта на издателя