Търсите страхотна пица без глутен?

Насладете се на ресторант, направете поръчка или направете своя собствена - изборът ви е ваш

Почти всеки обича пицата - и много хора се страхуват, че никога няма да имат добра пица, когато са диагностицирани с чувствителност към цьолиакия или не-целулиатен глутен и приемат безглутенова диета.

Но не е нужно да се отказвате от пицата, ако ядете глутен - изобщо не! Тъй като осъзнаването на безглутената диета е нараснало, наличието на без глутен пица е нараснало заедно с нея.

В наши дни можете да поръчате пица, да я пуснете горещо на вратата си или да изкарате замразена пица във фурната вкъщи. Също така имате избор, който варира от веганска пица до сортове гурме ... всички безглутенови. Повечето от тях са доста добри, а някои са достатъчно добри, за да не разберете разликата от пицата, която си спомняте.

Тук има намаление на свободните от глутен опции за пица - включих пицарии, заведения за доставки и доставки, както и замразени пици и "направете своя собствена" кори и смеси.

Бих искал също да чуя вашите предложения. Когато приключите с получаването на нови идеи, превъртете надолу до бутона "Читателите отговори" в края на тази статия, за да добавите ваши собствени предложения или да прочетете това, което другите хора се наслаждават в пица без глутен.

Buon апетит!

Ресторанти с пилета без глутен, доставка на хранителни продукти Expand Nationwide

Искате ли да се насладите на пица в ресторант? Какво ще кажете за доставката до вашата врата?

Е, национални и регионални вериги за пица се учат активно на пазара без глутен и вече можете да намерите пицарии без глутен и възможности за доставка на много пазари. Големи вериги като Uno Chicago Grill и Godpather's Pizza водят пътя, но много по-малки вериги като Pizza Fusion и zpizza също предлагат някои отлични възможности за глитен без пица.Повече за пицарии без глутен:

Безглутеновите замразени пици са във всички форми, размери

Ако просто искате да пуснете замразена пица във фурната, не е нужно да се настанявате за чисто сирене (освен ако, разбира се, предпочитате обикновеното сирене!). Безглутеновите замразени пици се предлагат във всички видове корички (мислете: сгъваема тънка кора и сицилианска гъста кора) и с всякакви гарнитури (пикантни пилешки барбекю и спанак са опции). Вашият местен магазин за хранителни стоки може да носи една или две от тези замразени пици и можете да поръчате повече онлайн, за да бъдете изпратени директно до вас.

Повече за замразена пица без глутен:

Направете своя собствена пица с помощта на предварително направена коричка или смес от кора

Очевидно трудната част от създаването на голяма пица без глутен създава кората; пица топинги лесно могат да бъдат направени без глутен. За да бъде по-лесно за нас, голямо разнообразие от хлебари и производители на храна без глутен са развили както замразени без глутен пици и колбаси, така че да се правят у дома. Просто добавете любимия си сос и топинги и се печете според инструкциите и ще имате почти домашна пица.

Повече за безглутенови замразени пици и коруши:

Започнете от нулата с една от тези рецепти за пица GF

Ако искате да направите вашата пица 100% ваша, но не знаете откъде да започнете (безконтактното изпичане е трудно, в края на краищата), тези безглутенови пици предлагат изпитани и истински чертежи за перфектната пица. Те предлагат и опции за онези от нас, които имат непоносимост към други съставки, различни от глутен (ксантамът и гуар- гумата, които са преобладаващи при готвенето GF например). Купете си собствен пицарски камък (винаги се уверете, че използвате такъв, който никога не е докосвал глутен, тъй като порестият камък не може да се почисти ефективно) и разбъркайте една от тези рецепти.


Опции за вегетариански, безклетъчни пици, съдържащи ОГФФ

Храненето без глутен е достатъчно трудно, но когато добавите необходимостта от избягване на други съставки, става още по-трудно. Но за две специални диети - безглутеновият диетичен казеин и веганската диета - е възможно да се намери прилична предварително направена без глутен пица. Разбира се, винаги можете да направите своя собствена с помощта на бруто образуване на основен капитал или вегетарианска смес или предварително направена кора.

Повече за опциите за квитанция на БККП и вегетарианска глутен: