5 Здравословни начини да задоволите вашия сладък зъб

Това е времето на годината отново. Канди е навсякъде! От телевизионните реклами до веселият тиквар с формата на тиква на рецепционистката, бонбоните викат името ви. Но заедно с този бонбон идва лавина от захарни калории. Няма проблем. Ето пет начина да надхитрите тези апетита, без да се лишавате от себе си!

Смесете бонбони с пълнеж, добри за вас храни

Чрез смесване на вашите бонбони със здравословни предмети, вие ще хранят вашата жажда, без да преминете през борда.

Опитайте да смесвате M & M или Raisinets със светъл пуканки, зърнени култури с високо съдържание на фибри и / или лиофилизирани плодове за хрупкава закуска, която ще задоволи вашия сладък зъб.

За нещо кремообразно, отгоре леко кисело мляко или нискомаслено сирене рикота с вашето бисквитно бонбони по избор.

Обърнете се към мини версиите

За щастие за всички нас, много от любимите ни бонбони се предлагат в миниатюрни версии. Тези малки третирания са особено изобилни около Хелоуин. Те са идеални за трик-или-трепери и възрастни!

Някои мини, като 3 бара на мускетарите, ви дават повече бонуси за вашия долар; можете да имате седем от тези малки квадратчета само за 170 калории. (Препоръчвам да се придържам само с три или четири, все пак!)

Дръжте себе си честно, като имате онези отворени бонбони в очите. По този начин няма да загубите броя на колко мини имахте. Проучванията показват, че визуалните напомняния (като тези обвивки!) Ни държат отговорни и помагат да се предотврати преяждането!

Бъдете избрани с вашите бонбони

Докато мисля, че повечето от нас знаят, че бонбонът е почти нулева хранителна стойност, не е задължително да има високо съдържание на калории.

Ако направите правилния избор, можете да се насладите на бонбони, без да унищожавате диетата си.

Когато искам бонбони, отивам за безхартиени твърди бонбони или близалки. Те отнемат много време, за да ядат, така че малко минава дълъг път! Гумиите също са добри; можете да имате 17 Twizzler Cherry Bites за 140 калории. И тоалетна хартия Tootsie Roll има само 50 калории.

Говорейки за шоколад, се наслаждавайте на начина ви на безпокойство, за да задоволите желанието си !

Бъдете приятел на плодовете

Плодът е толкова фантастична, снабдена с хранителни съставки, а естествената му сладост го прави чудесен избор, когато искате сладкиши. Знаете ли, че всъщност можете да тренирате вкусовите си пъпки, за да пожелаете по-здравословна храна? Може да отнеме време, ако сте истински бръснач на бонбони, но ако започнете да ядете повече плодове, вашият сладък зъб ще се хване! Така че следващия път, когато почувствате, че търсенето на захар, първо опитайте плодове.

Отидете на сладки (не торти) плодове, като грозде (проверете грозде от памучен бонбон!) И ананас. Все още можете да оставяте тези бонбони, но да ги спасите за специални поводи. Винаги имам пресни плодове готови да отида в хладилника си, така че е лесно да се вземе.

Намерете по-добри за вас суапове

Ако желаете шоколад, лентата за бонбони не е единствената ви възможност. Опитайте чаша нискокалоричен горещ шоколад или няколко шоколадови ягоди! И тъмният шоколад е антиоксидантна електроцентрала, което я прави по-умен избор от млечния шоколад.

Има и тонове нискокалорични снек барове, които могат да задоволят манията ви на бонбони. Потърсете вкусове, които ви напомнят за любимите ви бонбони. Например, ако обичате Snickers, опитайте шоколадово-карамелен снек-бар.

Ако сте обсебени от Рейс, отидете за барове за шоколад PB. Quaker прави голяма линия от дъвчащи гранула барове с впечатляващи вкусове и статистика!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!