Без млечни продукти, без соя Глазура

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 145

Мазнини - 7 гр

Карби - 20гр

Протеин - 0 грама

Общо време 15 мин
Подгответе 15 минути , гответе 0 мин
Сервизи 12 (2 T + 2 чаени лъжици всяка)

Тортирането на тортата е доста проста, тъй като рецепти - обикновено приемате захар на прах и го смесвате с нещо, което да го направи кремообразно. Хвърли в малко аромат и сте готови да измръзнете.

Това обаче става много по-трудно, когато се занимавате с хранителни алергии, особено алергии към млечни продукти и соя. Това е така, защото в повечето рецепти за глазура "нещо, което да стане кремообразно" е маслото или евентуално соевият маргарин. Рецептите за глазура често включват мляко, което, разбира се, няма да работи, ако имате работа с алергия към млечни продукти.

Значи това означава ли, че трябва да живееш с размразена торта? Не! Щастливи сме, че има алтернатива - тази основна рецепта за ванилия за глазура е без млечни продукти и соя. Подходящо е за хора с млечни или соеви алергии или хора с множество алергии (тъй като това също е без глутен). Можете дори да замените други вкусове за ванилия, за да промените вкуса на глазурата (вж. Бележката по-долу).

Търсите ли и алергична торта за измръзване? Опитайте без млечни продукти, без соя, без яйца лимонова ванилия, без млечни жълти торти или без млечни червени кадифени тарталети.

Съставки

подготовка

  1. Използвайки електрически миксер, удряйте заедно маргарина, ванилов екстракт и 1 чаша прахообразна захар, докато не бъдат добре смесени.
  2. Бавно добавете останалата на прах захар, докато всичко се смеси.
  3. Продължавайте да биете с миксер и малко количество ориз, докато глазурата бъде гладка и пухкава.

Състав на заместителите и съвети за готвене

Тъй като това е основна ванилия, тя ще се сравни добре с всички видове кейкове и кексчета, включително шоколад, ванилия, лимон, кокос и дори червено кадифе.

Джаз на тази алергична рецепта чрез добавяне в някои пюре пресни ягоди , или с помощта на екстракт от клен или екстракт от мента или смачкани алерго-безопасни мента бонбони за ванилия.

За да сте сигурни със соева алергия, трябва да се придържате или към балансиране на земята без соеви бутилки (произведени от комбинация от палмови плодове, рапица и зехтин), или зелен баланс без соево масло (произведено от комбинация палмови плодове, рапица, шафран, лен и зехтин). Други продукти за балансиране на земната маргарин съдържат соя и така няма да са безопасни за безквасен диета.