Преди да започнете диета с ниско съдържание на въглехидрати

Вземете тези стъпки, когато се подготвяте да промените начина си на хранене

Когато сте готови да започнете диета с ниско съдържание на въглехидрати, важно е да направите две неща. Първо, уверете се, че сте готови за това, което предстои. Второ, направете измервания, преди да започнете, за да знаете какво се е променило.

Подготовка за промяна на начина на хранене

Промяната на това, което ядете, може да е обезсърчително и повечето хора не успяват да направят приспособяването към друг начин на хранене.

Без подготовка и подкрепа, шансовете не са във ваша полза. Помислете внимателно дали сте мотивирани да направите това и се уверете, че имате подкрепа.

Неща за измерване

Ще искате да знаете началните си измервания, за да можете да разберете кога сте успели. В идеалния случай бихте направили кръвни изследвания, както и измервания, които можете да направите у дома. Например, ако шест месеца след това откриете номерата на холестерола, ще искате да знаете дали те са се променили в добра или лоша посока. Това са неща, които обикновено се променят при диета с ниско съдържание на въглехидрати:

Симптоми за проследяване

Това е много добра идея да следите симптомите, които може да имате, които често реагират на намаляването на въглехидратите. Може да напишете няколко параграфа за симптомите, преди да започнете диетата си, така че да помните. Много е обичайно паметта да избледнява за такива неща. Също така, всички стомашно-чревни симптоми са добре забелязани Повече от един човек е serendipitously разкрити за хранителни алергии или чувствителност, когато променят диетата си.

Неща, които трябва да обърнат внимание, включват нивото на енергия, настроението, способността за концентрация, киселини и други симптоми на стомашно-чревния тракт, алергични симптоми, натрапчиво ядене, болки в ставите или мускулите, симптоми на ПМС, акне и други кожни проблеми и главоболия.

Словото от

Тези тактики могат да ви помогнат да започнете всеки нов хранителен план. Първата седмица вероятно ще бъде най-трудната, когато променяте толкова много неща. Дръжте очите си върху целите си и търсете успех.

> Източници:

> Класификация на наднорменото тегло и затлъстяването чрез BMI, кръстопът на талията и свързаните с нея заболявания. Национален център на сърцето, белия дроб и кръвта. https://www.nhlbi.nih.gov/health/educational/lose_wt/BMI/bmi_dis.htm