Преносими джобове за риба тон

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 411

Мазнини - 8 гр

Карби - 49гр

Протеин - 39гр

Общо време 20 мин
Подготовка 20 мин , готвене 0 мин
Сервирания 1

Джобът Pita е идеален за пълнене със здравословна яхта. В тази рецепта ще ги напълните с уникална салата от риба тон, която предлага две предимства в сравнение с традиционната версия - тя е по-ниска в мазнините, защото тя замества крем-канелини вместо излишен майо и е много по-висока във фибри, с зеленчуци . Тези две предимства го правят обяд, контролиран от мазнините, идеален за тези, които се грижат за нивата на холестерола.

Съставки

подготовка

  1. Комбинирайте всички съставки с изключение на питата в купа.
  2. Разделете салатата от риба тон между двете пита половини.

Варианти и замествания на съставките

Тази рецепта може да се използва за "почистване на хладилника". Ако имате останали зеленчуци, ги накълцайте и ги добавете в допълнение към тези, за които се иска, или просто разменяйте изброените за всичко, което ви е удобно.

Пазаруването за бял боб може да бъде объркващо! Обикновено се съхраняват три вида в рафтовете за хранителни стоки: северно бяло боб, фасул и канелини.

Всеки от трите ще работи в тази рецепта.

Съвети за готвене и сервиране

Използвайте който и да е домат, който имате, но имайте предвид, че някои от тях могат да отделят повече сокове от други, когато ги отрежете. Не изхвърляйте соковете! Просто добавете към сместа.

За балансиран обяд можете да се насладите както на пълнени пита половинки с малка част от супата , така и с една по-голяма супа.