BodyGlide против възпаление и охлузване

BodyGlide е един от най-добрите продукти за предпазване от мехурчета и блистери на пазара. Лесно е да се прилага, а не разхвърлян или мазен. Това е приятел на бегача. Можете да го използвате на краката си, за да предотвратите появата на мехури и горещи точки и на всяко място на тялото, където може да се разпаднете. Това включва подмишниците ви, бедрата, чатала, зоните на сутиена и зърната.

Какво е BodyGlide?

BodyGlide е смазка, която идва в контейнер, подобен на стик дезодорант.

Прилагате го по същия начин, както бихте направили дезодорант, но на всяка част от тялото си, различна от очите ви. Изработен е от растителни производни и не съдържа петролни продукти, парабени, ланолин или минерални масла. Той е вегетариански одобрен и не прави никакви изследвания върху животни.

Другите предимства на BodyGlide са, че той не съдържа алергии и повечето от неговите формулировки са без мирис. Това е безопасно за деца или домашни любимци (въпреки че те препоръчват да се пази от тях) и също така няма да изгори вашите дрехи или да повреди обувки или бански костюми.

Професионалисти

Против

Формули за BodyGlide

Оригиналът BodyGlide сега е означен просто като Body. Той идва в различни размери от 0.21 унции. размер, който можете да вземете със себе си на бягство до 2.5 унции. голям размер, за да се държи вкъщи.

Те също така имат версия за крака (която странно е ароматизирана), стик за нея, стик за цикъл, стик със слънце със SPF 30, както и версия за кожа на крем за тези, които не искат пръчка.

Експертна проверка

BodyGlide е смазка, предназначена да предотврати образуването на мехури и / или изцапване в уязвими области, като краката, вътрешните бедра, спортните сутиени и подмишниците. Попаднах в беда по време на дълги разходки в миналото и научих урока си; сега никога не правя дългосрочен план или състезание, преди да кандидатствам за BodyGlide.

За разлика от други продукти против изцапване и блистери , като вазелин или Aquaphor, BodyGlide не е лепкава или разхвърляна. Той идва в пръчка и се прилага като дезодорант, без да оставя лепкави, мазни или прахообразни остатъци. Защитата продължава толкова дълго, колкото и да бягам , но все пак BodyGlide лесно излиза в банята.

Мотото на BodyGlide е, че продуктът "спира проблемите, преди да започне." И това е вярно. Тя наистина е спасила кожата ми по време на дългите ми писти и състезания.

Единственото отрицание, което съм изпитвал при BodyGlide, е, че за разлика от вана с вазелин, не е много лесно да споделяте. Защото трябва да се търкаляте на пръчката в някои много, частни квартали, това не е нещо, което искате да дадете на приятел. Имах и други бегачи, които искаха да използват моя BodyGlide в състезания и въпреки че не исках да кажа "да" (не искам приятелят ми да се разтревожи!), Чувствах, че е малко нехигиенно да го спася за бъдеще използва.