Опаковъчен списък на Маратон

Не забравяйте тези важни маратони

В дните преди маратона си най-вероятно ще бъдете нервен и тревожен , затова започнете да се забърквате рано, особено ако маратонът е извън града. Получете всичките си пазарувания (за гелове, храна и т.н.), направени няколко дни преди да си тръгнете, така че не бързате около деня преди състезанието.

Следвайте този пакет за опаковане на маратоните, за да сте сигурни, че не забравяйте нещо важно, например обувките за бягане.

Основни елементи (в чантата си, ако летите)

Възможни дрехи

Проверете прогнозата за времето, за да видите какви условия да очаквате. Но не предполагайте, че прогнозата за времето е вярна - трябва да сте подготвени за времето, което е с 20 градуса по-топло и 20 градуса по-студено от предвидената температура.

Други полезни елементи

Възможни хранителни продукти

Ще искате да опаковате храни, с които вече сте експериментирали преди и по време на вашите тренировки. Спомнете си златото правило на състезанието: Нищо ново в състезателния ден! Не предполагайте, че ще можете да купите конкретни енергийни гелове , барове или друга храна в състезанието. По-добре е да ги купите преди време и да ги опаковате, така че да сте сигурни, че имате храни, които харесвате и с които сте се обучавали в миналото.