7-те най-добри слънчеви очила за бягане да купят през 2018 година

Независимо дали работите в снега или в горещо време , важно е да защитите очите си от слънцето. Не можете да се объркате с някой от тези топ слънчеви очила. Без значение колко е вашият бюджет за слънчеви очила, ние разполагаме с висококачествена опция за вас.

Много бегачи се кълнат в най-продаваните слънчеви очила на "Оукли". Те предлагат 100% UV защита, от която се нуждаете, и те също са издръжливи, удобни и леки. Поляризираните лещи намаляват отблясъците дори при най-светлите условия. Половинките са снабдени и с взаимозаменяеми лещи, така че да можете да ги адаптирате към различни светлинни условия. Притежавам тези слънчеви очила и обичам да остават. Никога не трябва да се тревожа, че ще се подхлъзнат, дори и да капе пот.

Тези слънчеви очила от Shieldo получават високи оценки от бегачите за достъпност, комфорт и слънцезащита. Поляризираните лещи са взаимозаменяеми, трайни и леки. Слънчевите очила идват с мек и твърд корпус, както и гаранция за счупване на рамката и лещите.

Рамките на слънчевите очила на Vigilante на Bolle Bolle са изработени от найлон, така че са леки и гъвкави. Те включват също подложки от гумени носове и храмови съвети, за да осигурят максимален комфорт и сигурност, докато работите. Поликарбонатните лещи на слънчевите очила също са супер леки и надвишават изискванията на ANSI за UV защита. Научно проектираното покритие отзад на лещата премахва отблясъците отзад, за да намали напрежението на очите.

Слънчевите очила Tifosi Slip идват с три взаимозаменяеми лещи, така че можете да ги промените въз основа на леки и климатични условия. Големият щит на екрана е вентилиран за увеличаване на въздушния поток и функцията против мъгла. Те също така притежават 100% защита срещу UVA и UVB, както и намаляващ отблясъци за очила Glare Guard, за да намали умората от очите. Хидрофилните гумени носни части и регулируемите храмове осигуряват сигурно и удобно прилягане.

Оптичните нерви OMnium PM слънчеви очила предлагат много чудесни възможности, въпреки евтината цена. Лещите автоматично променят цветовете, когато се движите от вътре в открито. И с лека 3,5-унция рамка, едва ще ги усетите на лицето си.

Слънчевите очила Oakley Minute осигуряват защитна обвивка като големи слънчеви очила, но го правят в по-малка опаковка. Тези слънчеви очила са перфектни, ако имате по-малко лице и откриете, че повечето слънчеви очила са твърде големи за вас. Тези стилни нюанси също са чудесен избор за състезатели, които искат да носят слънчевите очила по цял ден. Унищожителните плутонитни лещи са с покритие с иридий, намаляващо отблясъците, и имат нюанс, който е идеален за ярки условия.

Една любима марка сред участниците, Rudy Project съчетава ергономични характеристики с модерни материали с помощта на съвременни материали за създаване на тези свръхлеки, гъвкави, висококачествени слънчеви очила. Технологията за бърза смяна на слънчевите очила "Rydon Run" позволява бърза смяна на лещите, за да се адаптира към всяко светлинно състояние (допълнителни лещи, продавани отделно). Друга чудесна особеност е носещото приспособление за носене на слънчеви очила, което може да се настрои с две меки сменяеми, аерирани гумени подложки Megol за перфектно прилепване. Меките междинни краища на мозайката могат да бъдат напълно регулирани на 360 градуса, като се прилага леко натиск за максимален комфорт без притискане.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .