Обувки за Reebok EasyTone: преглед

Необичайни искания за удобна ходеща обувка EasyTone

Обувките Reebok EasyTone имат балансирани шушулки, които, както твърдят рекламите, създават нестабилност, която "насърчава тонизиране чрез повишена мускулна активация" в глутетата, hamstring и телетата.

На теория има смисъл, че една нестабилна повърхност може да активира мускулите на краката ви по различен начин, но това води ли до тонизираните бедра и бедрата? Няма обективни научни изследвания, които да докажат своите претенции, а науката вече ни казва, че тонизираните крака идват от редовното кардио и силово обучение .

EasyTones може да направи по-удобно краката ви, но те няма да заменят редовните тренировки.

Твърденията

Reebok EasyTones са проектирани с балансирани шушулки под обувките, които се очаква да създадат нестабилност, която принуждава мускулите на краката да работят по-силно, като по този начин насърчават повече тонизиране. Reebok твърди, че тези обувки ще подобрят мускулния тонус в глутетата с 28%, а hamstring и телетата - с 11%. За съжаление, тези цифри са трудни за обосновка. Изследванията, че тези числа са трудни за намиране.

Но ако искате да вярвате, че в края на краищата ще изглеждате като моделите за фитнес с толкова приказно красиво лице, ще искате да излезете от дъното на много къси шорти, тогава можете да мечтаете или да работите по-усърдно, отколкото да вземете разходка. Досега няма доказателства, че тези твърдения са верни.

Тези обувки са повече за ходене и няма да ви предложат подкрепата или стабилността, от която се нуждаете за упражнения с голямо въздействие, като например бягане или за дейности с много странични движения като тенис или баскетбол.

Те предлагат различни типове EasyTones, включително текуща версия и ежедневни джапанки.

Съобщени проблеми

Много читатели коментираха опита си с EasyTones и повечето от тях са положителни. Те казват, че обувките са удобни, особено за хората, които са на крака си цял ден. Тези обувки обаче не са за всеки и някои потребители имат проблеми като:

Долния ред

Тази обувка получи по-нисък рейтинг, не защото обувките са лоши, но поради твърденията, направени в техните реклами, не могат да бъдат проверени.

Със сигурност това е, че тези обувки ще активират краката ви повече (и със сигурност се чувства така), но това не означава, че ще имате по-тонизирани глуте и бедрата заради тях.

Твоят опит с тази обувка най-вероятно ще зависи от това защо я купувате. Ако търсите драстични промени в тялото си или искате да изглеждате като някои от жените, носещи къси къси коси в рекламите на EasyTone, никаква обувка, без значение колко страхотна, може да направи това за вас.

Това, което знаем, е, че чифт обувки не е достатъчен, за да смените формата на бедрата, глухите и бедрата си, освен ако не може да ги закопчаете до бедрата си с две тежести за някои клякали и ластици.

Ако искате да тонирате тялото си , трябва да изградите мускули със здраво тренировка и да изгубите телесните мазнини с кардио и здравословна диета . Възможно е да ходите повече с EasyTones и това може да допринесе за изгарянето на повече калории, което винаги е добро нещо. Очаквайте обаче, че повече от това може да ви оставят разочаровани.

Ако купувате тези обувки, защото искате удобна обувка за ходене, която предлага различен вид поддръжка, може да сте доволни от EasyTones.