Обувки за обувки за лагери 101: Какво трябва да знаете

Killer тренировки за максимални резултати

Тренировката за обувки - и не само тези, при които мъж, облечен в камуфлаж, крещи неразбираеми команди в горната част на белите му дробове - са разбивали участниците във форма през последните десетилетия. За щастие, тренировки за лагери на багаж са се превърнали в нещо малко по-удобно за потребителя. Осъзнахме, че не трябва да тренираме като войник или да извикаме като такъв, за да отслабнем и да се оформим.

Ето какво трябва да знаете за това, какво прави тренировката за лагерите за ботуши толкова ефективна и как можете да направите своя собствена.

Основи на багажния лагер

Тренингите за лагери за ботуши идват при нас, разбира се, от военните, а много напрегнатите войници трябва да преминат, за да се подготвят за трудната задача да защитят нашата страна. Обучението за обувки за лагери традиционно включва всички класически упражнения, които можем да споменем от класа за фитнес: потупвания , издърпвания , храносмилания и други интензивни упражнения за телесно тегло, предназначени за изграждане на издръжливост и сила.

Като цяло, тренировките за багажния лагер приличат на тренировки за тренировка по веригата, тъй като се движите бързо от едно упражнение на друго, като поддържате високия си сърдечен ритъм и ви помага да изгаряте тона калории. Това, което прави тази тренировка малко по-различна, е, че обикновено се прави в групова настройка, тъй като е по-лесно да изпитате мъчения, когато го правите с други хора.

Плюсовете и минусите

Тренировката на багажния лагер има редица предимства, включително:

От друга страна, тренировки за лагери за ботуши не са за всеки. Някои от недостатъците са:

Започнете с Boot Camp

Ако решите, че решенията за зареждане на лагера са за вас, уверете се, че сте свършили домашното, преди да сте подписали тази точка. Искате да сте сигурни, че класовете са безопасни, инструкторите са сертифицирани и получавате инструкциите, които трябва да направите, за да правите упражненията безопасно и правилно. Ако ви накарат да обърнете гумите през първия си ден, това може да е знак, че това не е класът за вас.

Създайте собствен тренировъчен тренировъчен лагер

Не мисля, че трябва да се присъедините към класа или да платите пари. Лесно можете да настроите тренировката на своя лагер за зареждане, като съберете вашите собствени упражнения. Ето как: