Най-добър пролетен полумаратон в САЩ през 2018 година

Вече сте задали целта си да проведете половин маратон тази пролет, така че сега трябва да решите кой половин маратон да тича. Полумаратоните са много популярно расово разстояние, така че има добър шанс да намерите местен . Но ако търсите уникално преживяване или искате да посетите нов град, проверете тази колекция от най-добрите пролетни полови маратони в САЩ, които си заслужават пътуването.

1 - Химнът на Шамрок Половината Маратон

Снимка: Сами Саркис

Кога: 18 март 2018 г.
Къде: Вирджиния Бийч, Ва.
Защо го прави: Проектиран, за да съвпадне и да отпразнува празника на Свети Патрик в този крайбрежен град на плажа Виржиния, Шамрокът полумаратон работи в същия ден като пълния маратон на Yuengling Shamrock. Състезанието за половин маратон завършва бърз, плавен курс, преди да завърши на борда на Virginia Beach Boardwalk. Честването на финалната линия предлага изобилие от добра музика, ирландска яхния и бира Yuengling.

2 - Полумаратон в Ню Йорк

Гислейн и Мари Дейвид де Лоси / The Image Bank / Getty Images

Кога: март 2018 г.
Къде: Ню Йорк, Ню Йорк
Защо: Ако не мислите, че някога ще участвате в маратона в Ню Йорк , това друго "коронен бижу" на Ню Йорк Сити е чудесен избор. Ще управлявате първата половина на Нюйоркския полумаратон в известния Сентрал Парк в Ню Йорк и след това ще потеглите по улиците на града, минавайки през Таймс Скуеър и надолу по западната част на града по брега на река Хъдсън. Въпреки, че се проведе през лятото за първите четири години, Ню Йорк Сити Half Marathon сега се възползва от хладното март време за бързо движение.

3 - Бягай половината маратон на Блуграс

Карлос Алварес / Е + / Гети

Кога: 31 март 2018 г.
Къде: Лексингтън, Кентъки
Защо го прави: наречен "най-красивия полумаратон" в страната и наречен "трябва да се движи" половината от Runner's World , Run the Bluegrass половината маратон ще ви отведе в състезателния курс Keeneland Thoroughbred. Състезанията на състезанието включват реколтата на качулката, бирените занаяти и многото храна на финала, както и много музика и забавления по време на курса.

4 - Полумаратон в Солт Лейк Сити

Гети изображения

Кога: 21 април 2018 г.
Къде: Солт Лейк Сити, Юта
Защо да го направите: Половината маратон в Солт Лейк Сити е курс от точка до точка, който води състезатели през сърцето на Солт Лейк Сити, предлагащ красива гледка към заобикалящите снежно покрити планини Wasatch. Започвайки на надморска височина от малко над 4800 фута, половин маратон курс предлага предимно плоски и спускане бягане. Тълпи от развеселени зрители и живи банди насочват курса по пътя до финалната линия на Olympic Legacy Plaza в The Gateway в центъра на Солт Лейк. Можете да очаквате прохладно състезателно време в средата на април.

5 - Държавна музика Половината маратон

Getty Images Северна Америка

Кога: 28 април 2018 г.
Къде: Нешвил, Тен.
Защо да го направите: Половият маратон на Country Half Half Marathon излиза на разстояние едновременно с Маратон на Country Music, така че можете да се възползвате от подкрепата на тълпата за повече от 35 000 състезатели, докато се наслаждавате на музикалния град. По време на курса ще се забавлявате по страни, рок, джаз, блус, люлки. За тези, които искат да продължат вечерята, има концерт след раса в центъра на Нешвил. Сред изпълнителите са Фил Васар, Брад Пейсли, Мартина Макбрайд, Сара Евънс, Джо Дий Месина и Кени Роджърс.

6 - Синсинати Летящ прасен маратон

Гети изображения

Кога: 6 май 2018 г.
Къде: Синсинати, Охайо
Защо го прави: Един от най-големите комбинации маратон / полумаратон в страната, Flying Pig Half Marathon винаги получава високи оценки от участниците като забавно и добре организирано състезание. Курсът предлага разнообразна обиколка на някои от най-добрите квартали в района на Синсинати, тъй като "лети" по улиците на Синсинати, Ковингтън и Нюпорт.

7 - Ритуална помощ Кливлънд Полумаратон

Гети изображения

Кога: 20 май 2018 г.
Къде: Кливланд, Охайо
Защо: Курсът "Клиърбълд полумаратон" има една и съща начална линия и време като пълния маратон, като състезанието и за двете започва в центъра на Кливланд и след това продължава по бреговете на езерото Ери. По време на пътуването участниците ще могат да видят много от най-известните забележителности на града, включително стадиона Браунс (домът на НФЛ Кливланд Браунс), Рок и Рол Хол на славата и Джейкъбс Фийлд, където индианците от Кливланд играят. Въпреки че курсът има няколко хълма, той е предимно плосък и стабилен.

Вижте също: