9 Страхотни летни маратони в САЩ

Забавни дестинации, за да текат 26,2 мили

Докато някои състезатели имат повече време да пътуват до състезателни дестинации през летните месеци, може да е трудно да се намерят маратони през юли, август и началото на септември, тъй като пролетта и есента са по-популярните сезони за американските маратони. Но има някои полезни раси там, ако сте готови и можете да пътувате. Вижте този списък с уникални и вълнуващи места за бягане или разходка 26,2 мили това лято.

1 - Мисула Маратон

Къде: Мисула, Монтана
Кога: 9 юли 2017 г.
Защо го прави: Марамонът на Мисула започва от 6:00 часа, а бегачите се наслаждават на зрелищен изгрев от задните планини, докато текат през живописната провинция на Монтана. Курсът завършва в историческия център на Мисула, давайки на състезателите обиколка на красивия и уникален район. С капачка от 1500 участници, това състезание е идеално за състезатели, търсещи селски, подкрепен от общността маратон с красива природа. И с 7.5-часов лимит на курса, той също е удобен за пътешественици.

2 - Сан Франциско Маратон

Марти Хонг / Гети

Къде: Сан Франциско, Калифорния
Кога: 23 юли 2017 г.
Защо го прави: Сан Франциско Маратон поема участниците в състезанието по живописна обиколка на природната красота на града и известни забележителности от Embarcadero и Fisherman's Wharf в първата половина на състезанието до великолепния Golden Gate Park, Haight Ashbury district и San Francisco AT & T Park на гиганти през второто полувреме. Най-важното за повечето бегачи преминава известния "Златен портал" в Сан Франциско. Разбира се, има някои хълмове, но няма да се движите по нито един от абсурдно стръмните хълмове, за които градът е известен. Сан Франциско е идеалната дестинация за летен маратон, тъй като типичното за юли време на града е типично мека, суха и прохладна.

3 - Краленото езеро Рим Маратон

Къде: Национален парк Кратер Лейк, Орегон
Кога: 12 август 2017 г.
Защо го прави: Един от най-живописните курсове по маратон в САЩ, Кратер езеро Рим Маратон се движи по ръба на величественото кратерско езеро. Ще бъдете оспорвани от суровите планини с височини от 5 980 до 7 850 фута над морското равнище, но ще бъдете сериозно възнаградени със спиращи дъха гледки.

4 - пик маратон

Къде: Манито Спрингс, Колорадо
Кога: 20 август 2017 г.
Защо го прави: Ако приемете, че пиратският маратон е труден въз основа на неговото име, вие сте абсолютно верни. Състезанието е толкова физическо предизвикателство, че организаторите на състезания не просто позволяват на всеки да го направи опит. За да се класирате, трябва да сте завършили половин маратон или по-дълго състезание под 2:25:00 или маратон или по-дълго състезание за 6:00:00. Но ако направите изрязаното и сте готови за предизвикателството, трудното изкачване до върха и бягането на висока надморска височина заслужават спиращи дъха (буквално) изгледи, уникално преживяване и живот на хвалещите се права.

Състезанието започва и завършва в Manitou Springs, но по-голямата част от курса се провежда по Barr Trail в Националната гора на Pike. Първата половина на курса има надморска височина (започва на върха) от 7,815 фута. След като бегачите достигнат върха на връх Пикис, те се обръщат и се връщат надолу до финала.

5 - Маратон на Дядо Коледа

Къде: Санта Роса, Калифорния
Кога: 27 август 2017 г.
Защо да го направите: Маратонът на Санта Роса позволява на бегачите да преживеят цялата красота на виното в Калифорния на плосък, бърз курс. Участниците започват и завършват в живописния парк Juilliard, след като се преплитат по цялата дължина на живописния залив на Санта Роса Крийк. Включването в състезанието включва 3/4 яке с цип, пълна бутилка вино De Loach и фестивал след състезанието, съчетан с палачинки, безплатна чаша бира или вино и диня.

6 - Здравната мрежа на Лехи долина Via Marathon

Къде: Алънтаун, Пен.
Кога: 10 септември 2017 г.
Защо го прави: Проектиран от Барт Ясо, главен изпълнителен директор на Runner's World , Виа Маратон минава по река Лехи и минава през Националния коридор за културно наследство Делауеър и Лехи, известен със своята история и природна красота. С нетна надморска височина от 240 фута състезанието е един от най -бързите маратони в САЩ. Състезанието е живописно, сенчесто, добре маркирано и не претъпкан, което го прави чудесен курс, по който да се класира за Бостън или да управлява PR ,

7 - Маратон на Сиукс Фолс

Къде: Сиукс Фолс, Южна Дакота
Кога: 10 септември 2017 г.
Защо: Маршрутът Sioux Falls Marathon е курс, който ви отвежда на живописно пътешествие около Сиукс Фолс. Ще се насладите на историческия център на града, Falls Park, Sioux Falls River Greenway и наградената му награда покрай бреговете на река Big Sioux.

8 - Маратон на ВВС

Къде: Дейтън, Охайо
Кога: 16 септември 2017 г.
Защо го прави: Ако търсите по-малък, бърз и добре организиран маратон с много вдъхновение и подкрепа по пътя, Маратона на ВВС може да бъде опция за вас. От предварителната вечеря за макаронени изделия в Музея на военновъздушните сили до преминаването през военновъздушната база до персонала на Военновъздушните сили, който дава медали на финалната линия, състезанието предлага множество възможности да оцени и почете военните.

9 - Маратон на квадратните градове

Къде: Moline, Ill.
Кога: 16 септември 2017 г.
Защо да го направите: Курсът Quad Cities Marathon включва една от най-хубавите и живописни гледки към реката в страната. Той обхваща четири града, три моста, две държави и един остров, по протежение на мощната река Мисисипи. Състезателният уикенд предлага нещо за всеки. Заедно с маратона има и половин маратон, маратон реле, 5K, Pump n Run, една миля разходка и дори микромаратон за децата.

Готови ли сте да започнете обучението? Проучете тези програми за пълен маратон: