Най-добър избор на ниско съдържание на въглехидрати в Мексико при хранене

Вашият пътеводител за мексикански меню при гледане на вашия въглехидрати

По-голямата част от времето фразата "мексиканска храна" ми напомня tacos, enchiladas и tamales, със страни от ориз и боб и чипове на масата по всяко време. Ако можете да се докоснете до тези стандарти, има свят на нисковъглехидритна мексиканска кухня, която да се насладите. В по-голямата част от Мексико, скара месо и морски дарове са на централно място, и сосове са склонни да се основава на зеленчуци и плодове, с много малко брашно или друго нишесте.

Когато поръчвате, винаги поискайте ориз или чипове. Фасулът не е много гликемичен и някои хора могат да го понасят по-добре от други източници на въглехидрати. Все пак може да искате да запазите малките части. Разгледайте типичното меню на ресторанта и вижте някои от най-добрите залагания с ниски въглехидрати.

Предястия

Основни ястия

закуска

напитки

Да се ​​избегне

Когато наблюдавате въглехидратите си, избягвайте тортили, такос, такитос, нагош, бурритос, тамалес, quesadillas, енхилада, флутута и химичанга. Въпреки това, пълненето на някои от тях може да бъде напълно глоба. Чувствайте се свободни да ги попитате отделно.