Най-добър избор за бързо хранене за диетата на South Beach

Яжте я, когато ядете

Трудно е да се намерят приемливи заведения за бързо хранене за насоките на South Beach Diet . Ще трябва да мислите напред и да се захванете с това, което е позволено, така че да не се изкушавате да приемате просто стандартно хранене.

Прегледайте списъците си с храни, за да избегнете първа фаза от диетата на South Beach . Те включват много неща, които са стандартни за сандвичи, така че трябва да направите модификации.

Най-голямото е, че трябва да се откажете от колбаса и пържените картофи, тъй като хлябът и картофите са твърде високи в въглехидратите и не са разрешени. На салата трябва да премахнете крутоните, морковите, царевицата, грахът и цвеклото. Няколко нишки от настърган морков вероятно няма да навредят. Няма плодове или плодови сокове или подсладено кисело мляко, така че ще трябва да избягвате парфетите. За месото, трябва да избягвате всичко, което е опечено, като пържено пиле или риба. Също така трябва да избягвате шунка с мед.

Какво можете да ядете като цяло? Потърсете печени сандвичи с пилешко месо на скара, за да добавите към салата. Рибена скара и нехранен скариди също са приемливи. Проверете салата превръзки за добавени захари и да се избегнат тези, които имат твърде много въглехидрати. Пийте вода или диета сода.

Ето моите селекции от менюта за бързо хранене, които няма да нарушат вашата диета.

Метро

Уенди

Мак донълдс

Бъргър Кинг

Тако Бел

Поръчайте артикули "Fresco Style", за да замените сиренето и соса с Fiesta Salsa, за да намалите мазнините. Поръчайте пилешки артикули, след което изядете пълнежа и оставете тортилата и заквасената сметана.