Как да се храним с ниско съдържание на въглехидрати в Джак в кутията

Джак в кутията е ресторант от веригата за бързо хранене с над 2,200 места в Съединените щати, предимно на запад и югозапад, но разпръснат и през други части на страната. Той е предимно хамбургер ресторант, но предлага разнообразие от други храни. За съжаление, какъвто е случаят с повечето ресторанти за бързо хранене, повечето елементи от менюто са заредени със захар или друг рафиниран въглехидрат .

Хранителна информация

Не всеки елемент от менюто в местния Джак в кутията е на уеб сайта, но основните са. В уеб сайта можете да прегледате менюто и да кликнете върху елементите от менюто, за да намерите хранителна информация.

PDF файлове с информация за повечето елементи от менюто са тук:

Дали е с ниско съдържание на въглехидрати?

Нека да се изправим пред това, без значение кой здравословен начин на хранене следваме, ако очакваме много избор на здравословна храна в ресторант за бързо хранене, ще бъдем разочаровани. Въпросът обикновено не е колко голямо е мястото, но дали можем да намерим нещо за ядене. Заведения за бързо хранене са по-сходни, отколкото са различни. Ето някои начини, по които някои се издигат над другите и как Джак в бокса:

  1. Има ли възможност за персонализиране на храненето? Тенденцията в уеб сайтовете за бързо хранене е да се предостави информация за компонентите на елемент от менюто (напр. Патица за говеждо месо, бут, сирене и т.н.). Това е страхотно, защото можем да разберем колко въглехидрати или захар са в соса, подправките и т.н. И, разбира се, искаме да знаем колко въглехидрати се намират в кобура, тъй като обикновено го изхвърляме и изваждаме от общия брой. Джак в кутията: FAIL. Не се предоставя информация от този тип.
  1. Как са салати и салатни превръзки? Салатите за бързо хранене, които са предназначени за хранене, са почти винаги зеленчуци, покрити с пиле, а след това и няколко други неща. Често пилето е опечено, но обикновено има поне един с пиле "на скара". Салатните превръзки понякога имат невероятно количество захар в тях. Джак в кутията: Б Бих казал, че са малко над средното в този отдел с две пилешки салати на скара (виж по-долу) и без превръзки с големи количества захар.
  1. Колко боклук те поставят в пилето си? Преглеждането на списъка с съставки за нещо като "пиле на скара" може да бъде просветен опит, като често се добавят нишестета и понякога дори захари (понякога има добавки в говеждо месо, но в моя опит пилето е основният нарушител). Като се има предвид, че една порция от обикновени пилешки ленти на скара в "Джак в кутията" има 5 грама въглехидрати, аз му давам пропуск.
  2. Как се сервират безхартиални бургери и други сандвичи? Имайте предвид, че мога да отида само на двете места, които съм опитал, но на този, Джак в кутията е голям FAIL. Не само че не правят хамбургери като "маруля" като Карл младши, Hardees и In n 'Out Burger, те дори не ви дават съдове като всички други места, които съм проверил (например McDonalds ). Очевидно те очакват да вземете двойно сиренебъргър с пръсти?

С 3 неуспехи от 4 категории, Джак в кутията със сигурност е най-малкото нисковъглехидратна верига за бързо хранене, която разгледахме.

Сега нека да разгледаме различните категории от менютата и да видим какво можем да намерим за ядене!

Така нареченото "здравословно меню"

Точно на върха, ще ви предупредя от почти всичко в менюто "По-добро за вас", което включва такива неща като гладки (1/3 чаша захар във всяка една, но хей, те са без мазнини!) И купата за пиле Teriyaki с 134 грама въглехидрати, същата сума, която е в 24-унция Oreo Cookie Shake с Whipped Topping.

Салати

Джак в кутията има две салатни извадки: Пилешката салата на скара с 10 грама нето въглехидрати (14 грама общо въглехидрати, 4 грама фибри) и Chicken Club Salad (не забравяйте да я получите с пиле на скара) с 8 грама нето въглехидрати (12 грама общо въглехидрати, 4 грама влакно). Ако сте на умерена диета с въглехидрати, друг избор е югозападната пилешка салата (с пилешкото пилешко месо на 22 грама нетни въглехидрати.) Салатните превръзки са 2 или 3 грама въглехидрати на порция, разбира се, стойте далеч от крутоните , които идват в отделен пакет.

Бургери

Джак в кутията предлага разнообразие от бургери (които са изцяло говеждо месо, без пълнители) и те ще ви ги дадат без храна, но най-добре е да имате собствена вилица и нож с вас.

Бургерите с кюфтета имат между 32 и 52 грама въглехидрати, а по-голямата част от това ще бъде коктейл, с няколко грама за подправки (кетчупът има 3 грама).

Други сандвичи

Има няколко сандвичи, които нямат пилешко пиле: клубът с пилешко месо на скара, сандвичът с чекан чай на Турция и сандвичът Deli Trio на скара. Може да се окаже, че на скара сиренето се топи в хляба, въпреки че снимките на уебсайта не изглеждат метилни - по-скоро като хляб е скара, но не и целия сандвич. Не знам дали вътрешностите на тези сандвичи биха представлявали храна.

Има и пиле Fajita Pita, от която можете да избирате вътрешностите (питата е "направена от пълнозърнесто", но "бялото пълнозърнесто брашно" е точно преди "мая" в списъка с съставки).

закуска

Всички закуски са натоварени с въглехидрати. Най-хубавото е вероятно да поръчате плочата за закуска на джъмбо и да им кажете да оставят 8 мини палачинки и кафяви капки. Единствената друга възможност е да отделите сандвич за закуска от хляба, кроасана, бисквитата или тортила. Не правете грешката да приемете, че закуската на бурните има най-малко въглехидрати - пържола и яйцето Burrito има 57 грама. Закуската тип "сандвичи" с най-малък въглехидрат е закуската (обикновена, бекон или наденица) на всеки 30 грама. Те имат между 16 и 19 грама протеини, но това включва кок, който ще има малко.

Sides

Извадете страните от ума си. Не гледайте дори тази част от менюто. Всичко е изпечено и пържено. Дори и пържените картофи имат добавено допълнително брашно и нишесте.

напитки

Вода, кафе или незамразен леден чай са най-добрият избор. Те също така носят диетична кола и диета д-р Пепър.

Долен ред

Въпреки, че Джак в кутията е абсолютно най-малкото място, където сме работили с бургери, с които сме работили, ако сте отчаяни, можете да намерите неща за ядене там.