Съществени съвети за хранене на диета с ниско съдържание на въглехидрати

Научете как да навигирате в менюто на ресторанта и да намалите съдържанието на въглехидрати

Промяната на начина ви на хранене и следването на нова диета е достатъчно трудна у дома, но какво ще стане, когато излезете да ядете? Може да е лесно да се превърнете в плячка на изкушението и да поръчате нещо в ресторанта, което звучи вкусно, дори и да не е подходящо за вашата диета с ниско съдържание на въглехидрати. В края на краищата тези храни за уста, които сте забранили от дома си, са точно там, просто чакате някой да ги доведе до масата ви.

Добрата новина е, че е напълно възможно да се насладите на добра храна за ресторант, която отговаря на новата ви диета. Просто следвайте няколко съвета, които ще ви помогнат да навигирате в менюто и услугата. Ще оставите ресторанта чувство на вина и удовлетворение, защото сте направили здравословен избор.

Планирайте! Планирайте! Планирайте!

Колкото повече решавате по-рано, толкова по-малко възможности ще ви предложат, когато сервитьорът ви подаде менюто. Бъдете ясни какво ще направите и, ако е възможно, погледнете менюто преди време. Повечето ресторанти вече имат менютата си онлайн, така че това е по-лесно от всякога.

На първо място, вземете Easy Street

Ако сте нови за определена диета, улеснете я. Можете да се справите с макаронени изделия известно време надолу по пътя, затова запазете италианския ресторант за по-късно.

Когато правите планове за вечеря, не забравяйте за въглехидратите в други кухни. Оризът и юфките в китайските ресторанти изхвърлят червени флагове, както и тортилите в мексиканските ресторанти .

С всяко от тях има начини да поръчате голямо ястие с ниско съдържание на въглехидрати, въпреки че в началото може да е малко трудно.

Засега помислете за ресторанти с лесен и естествен избор на ниски въглехидрати. Места, където нещата идват отделно (като пържола и салата), са по-лесни от кухни, които подчертават ястия с много съставки.

Един от големите въпроси, които хората имат, е дали трябва да се избягва бързото хранене или не. Като цяло, най-добре е да посетите тези ресторанти само понякога и да научите как да разпознавате елементите на менюто с ниски въглехидрати. Добрата новина е, че много ресторанти за бързо хранене правят това и по-лесно.

Не бъди срамежлив

Поръчайте уверено, като разберете, че ресторантите се използват за специални поръчки. Като човек, който не може да яде пшенични продукти, станах комфортно да задам въпроси за различните ястия. Въпреки че не очаквам да се променя ястие за мен, често получавам оферти, ако съм учтив да обясня моите нужди.

Може да мислите за приемането на отношението на някой със здравословно състояние, който просто не може да яде определени неща. Може да бъдете изненадани от начина, по който може да бъде настанен готвачът. Също така е добре да запомните, че колкото по-обикновен е ресторантът, толкова по-малко вероятно е това да се случи.

Съвети за подреждане

Ресторантните менюта се различават, но има някои трикове, които можете да използвате с много от тях, за да намалите броя на въглехидратите, които ядете. Ето някои от най-лесните неща за поръчка на диета с ниски въглехидрати:

И винаги…

И накрая, ако видите нещо, което наистина искате да ядете, опитайте се да разберете как да го намалите с въглехидрати вкъщи. Невероятно е какво може да направи бърз преход на една или две съставки и можете да намерите много рецепти с ниско съдържание на въглехидрати, които възпроизвеждат този вкус, който желаете.

Словото от

Докато може да искате да ядете у дома, където можете да контролирате менютата, когато започвате диета с ниско съдържание на въглехидрати, ресторантите не са излишни. Използвайки тези съвети, ще бъдете готови да направите тези здрави решения, които са необходими, за да сте в крак.