Най-добрите и най-лошите консерви за ниско-въглехидратни диети

Консервираните храни с ниско съдържание на въглехидрати могат да изглеждат на място. Може да мислите, че месото и свежите зеленчуци са единствената ви възможност, но можете да разгледате този списък с консерви за диети с ниско съдържание на въглехидрати. По-долу ние очертаваме кои храни можете да запазите и какво да се грижите, за да се гарантира, че тези стопани са наистина пазители.

Всичко за сос с ниско съдържание на въглехидрати

Има много консервирани храни с ниско съдържание на въглехидрати, но те трябва да бъдат премахнати от тези, които имат добавени захари.

Сладки тестени изделия, тиква и салса са особено в списъка за наблюдение за добавяне на захар. Маслото от ядки също трябва да бъде проверено, за да бъде естествено и неподсладено. В допълнение към консерва, има предварително опаковани сардини, риба тон и сьомга, както и раци, които не идват със специален "сос" или вода обикновено опаковани в кутии. Отидете с повторно затворена торбичка, ако рибният сос не е вашата идея за закуска. Използването на торбички прави това морски дарове лесен за закуска, което е добро, защото те са нискокалорични храни с високо съдържание на протеини.

Консерви с ниско съдържание на въглехидрати и супи

Храни, които обикновено не са с високо съдържание на протеини, са запаси и супи. Това е проблем, защото те обикновено са с високо съдържание на натрий, особено в кутии. Тъй като високите количества натрий могат да стимулират желанието за захар, може да искате да отидете с ниски или никакви солени сортове супи и акции. Салса и доматено пюре може да се окажат трудни за намиране без сол, но попитайте наоколо и намерете това, от което се нуждаете.

Целта на всяко хранене е да се чувствате напълно по-дълго и да поддържате баланса на кръвната си захар. Ако ядете високи натриеви супи или складове, може да е по-трудно да направите това поради ниския протеинов фактор и риска от желание за захар.

Консерви за съхранение, хвърляне или купуване

Може да мислите, че трябва да започнете отново в килера си, но има надежда.

Тук ние очертаваме всички храни, които можете да запазите, какво можете да хвърляте и какво трябва да добавите към килера. С правилното планиране в бъдеще можете да складирате кухнята си за нисковъглехидратната си диета без пот. Целта е да бъдете подготвени и да знаете какво да търсите, за да постигнете целите си за това, че сте на нисковъглеродна банда.

Животновъдите

Да купя

За да хвърля