Червени Робин Хранителни факти: Избор на менюто и калории

Най-добрите и най-лошите избори за здраве при Red Robin

Red Robin е известен със своите бургери и бира. Те също така обслужват пържени картофи и бездомни напитки. Но този бърз случайен ресторант също има някои елементи от менюто, които са подходящи за някой, който се опитва да се храни здравословно или да запази калориите си в контрола. Разберете как да поръчате храна, подходяща за хранене, когато ядете в "Ред Робин".

Анализиране на менюто на червения робин

Red Robin Gourmet Burgers and Brews разполага с богато меню.

Ако сте гладни или ако се опитвате да запазите плана си за здравословно хранене на път , може да ви е трудно да се движите. Лесно е да се разсейвате от много големите (високи калории) бургери, мезета и странични ястия.

Ако искате да сте сигурни, че поръчвате само необходимата храна , проверете менюто онлайн, преди да тръгнете. Можете да използвате удобното за потребителите меню за персонализиране на храненето, за да създадете хранене и да проверите калориите и храненето. Не само че можете да получите данни за храненето за всяка храна, но също така можете да персонализирате всеки елемент, за да го направите по-здравословен. Имайте предвид, обаче, че винаги може да има вариации в храненето, осигурено от вашето истинско хранене поради вариациите в готвенето. Според уебсайта на компанията предоставената информация за храненето не важи за определени (ограничени) места.

Ако нямате време да се свържете онлайн, преди да тръгнете, се придържайте към по-малките елементи от менюто или изберете сърдечен вход и го разделете с приятел.

Подобно на много други подобни ресторанти, порциите на Red Robin са големи. Можете лесно да стигнете до повече храна (и калории), отколкото имате нужда.

И накрая, пропуснете повечето от привлекателните опции за "бездън". Можете да получите бездънни пържени картофи, бездънна хмел, и дори без дъно коричка бира. Почти е невъзможно да следите хранителното хранене, когато храната непрекъснато се добавя към вашата чиния.

Червено Робин Хранене

Червени Робин стек пържени Хранителни факти
Размер за сервиране 1 Обслужване
На порция % Дневна стойност *
Калории 371
Калории от мазнините 153
Общо мазнини 17g 26%
Наситена мазнина 1.7g 9%
Холестерол 0 mg 0%
Натрий 224 mg 9%
Калий 269.7 mg 8%
Въглехидрати 49гр 16%
Диетични фибри 13г 52%
Захар 0g
Протеин 5g
Витамин А 0% · Витамин С 15%
Калций 0% · Желязо 24%
> * Въз основа на диета с 2 калории

Вашият Бъргър Робин е вероятно да дойде с поръчка на картофи. Така че може да искате да знаете как хранителните продукти на Red Robin Steak Fries се натрупват. Една порция осигурява 371 калории и 17 грама мазнини. Но имайте предвид, че много хора ядат повече от една порция, така че калориите могат лесно да скочат.

Ако сте любопитни за калориите на Бъргър в "Ред Робин", най-вероятно няма да се изненадате, ако откриете, че повечето от бургерите са с много калории, мазнини и натрий. Като отправна точка, USDA препоръчва здравите американци да консумират по-малко от 2300 милиграма натрий на ден.

Предястия са популярни елементи от менюто на Red Robin. Но тези неща не са непременно ниско съдържание на мазнини или натрий. Обезкостените бар крила N 'Yukon Chips , например, осигуряват 675 калории, 30 грама мазнини, 75 грама въглехидрати, 29 грама протеини и 1984 милиграма натрий.

Пилешки ястия също не са по-добри.

Clucks and Fries осигуряват 1318 калории, 78 грама мазнини, 102 грама въглехидрати, 47 грама протеин и 2143 милиграма натрий.

Най-здравословните опции в менюто на червения робин

Голямото меню в Red Robin включва и салати, така че да можете да запълнете богати на фибри диетични зеленчуци, за да запазите храната си здрава. Можете също така да персонализирате вашата салата, за да я направите по-питателна и да запазите калориите в контрола.

Салата " Банзай" е комбинация от пилешко теряки, ананас на скара, мандарин портокали, настъргани моркови, магданоз, бадеми и смесени зеленчуци. Той осигурява 439 калории, 12 грама мазнини, 59 грама въглехидрати, 26 грама протеин и 1521 милиграма натрий.

Avo-Cobb-O е комбинация от пилешки гърди на скара, бекон, синьо сирене, твърдо сварени яйца, домати, авокадо и смесени зеленчуци. тя осигурява 499 калории, 28 грама мазнини, 20 грама въглехидрати, 40 грама протеин и 1091 милиграма натрий.

Имайте предвид обаче, че броят на калориите за тези салати не включва превръзка. Ако добавите сметана, добавете още 200-300 калории.

Ако решите да вземете бургер, изберете по-малък или вземете чист бургер (не натоварен с кремообразни, мазни гарнитури като сирене и бекон) и го разделете с приятел. След това вземете бездънна салата или бронзол без дъно вместо пържени картофи.

Най-здравословните опции в менюто на "Червения робин"

Всички големи хамбургери в Red Robin имат изключително високо съдържание на мазнини и калории. Например, някои менюта включват Buzz Mac и Cheese Tavern Double, които включват две гарнитура от говеждо месо, покрити с макарони и сирене, поставени между тях. Или премиерът Chophouse Burger, който осигурява 1386 калории, 83 грама мазнини, 105 грама въглехидрати, 49 грама протеин и 1709 милиграма натрий.

И здравословните яденици също трябва да избягват десертното меню. Ако ядете Gooey Chocolate Brownie Cake , ще консумирате 797 допълнителни калории и 28 грама мазнини. А планинският висок мюд пай ще ви върне 1390 калории и 59 грама мазнини.