Най-добрите упражнения за гледане на телевизия

Ако нямате време да отидете в салона или ако просто не искате да ходите в салона, не се притеснявайте. Планът Ви за отслабване не трябва да страда само защото сте избрали дивана над здравния клуб. Има упражнения, които можете да правите, докато гледате телевизия. Можете да изгорите 300 калории или повече по време на любимите си програми. И вие дори не се нуждаете от скъпо оборудване.

В допълнение към изгарянето на калории, има и други ползи, които ще ви харесат, ако упражнявате, докато гледате телевизия. Ако работите по време на рекламните почивки, е по-малко вероятно да се отправите към кухнята за закуски. И безсмисленото нощно хранене е голям принос за повишаване на теглото. Така че вземете дистанционното, настройте любимото си шоу и се пригответе да изгорите малко мазнини.

1 - Как да се упражнявате докато гледате телевизия

Джордж Дойл / Гети изображения

Когато упражнявате, докато гледате телевизия, не е нужно да се движите през цялото време, за да изгорите мега калории. Тренировката е настроена така, че да правите енергични движения по време на рекламни почивки и почивка, докато шоуто ви е включено.

И така, каква е калориите? Според последните данни на Nielsen повечето телевизионни предавания съдържат 15 минути и 38 секунди рекламно време по време на всеки телевизионен час. Ако гледате телевизия за три часа вечер и правите мини тренировка по време на всяка рекламна почивка, вашето време за упражнение ще бъде повече от 45 минути. А 150-лири упражняване изгаря приблизително 300 калории правят calisthenics по това време. Ще подобрите силата, ще изградите мускули и ще подобрите гъвкавостта.

Преди да започнете тренировката си, уверете се, че сте достатъчно здрави за тежка тренировка. Също така ще трябва да изчистите област, която е достатъчно голяма, за да разширите изцяло ръцете си и да вървите напред и назад, без да удряте нищо. Разбира се, можете да направите движенията си по-малки, за да приберете мебели, но ще изгорите повече калории, ако използвате цялото си тяло и ще направите движенията си големи и енергични.

Ако имате двойка тежести, вземете ги. Първият път, когато правите телевизионната тренировка, направете го без тежести. Тогава, ако смятате, че имате нужда от допълнително предизвикателство, добавете тежести към упражненията на горната и долната част на тялото.

2 - Затопляне до изгаряне на мазнините

Wavebreakmedia / Гети изображения

Всяка интелигентна тренировка за изгаряне на мазнините започва с подгряване . Вашата ТВ тренировка не е различна. Но загряването ви не трябва да бъде интензивно. В действителност, ако сте били активни през по-голямата част от деня, тялото ви вече може да бъде подготвено да се движи. Но за да сте сигурни, че мускулите са готови, вземете пет минути в началото на шоуто си, за да направите нежни движения на тялото. Можете да се движите на място, да се движите нагоре и надолу по стълбите, или дори да направите домашни почивки, които изгарят допълнителни калории.

След като мускулите ви са топли, тялото ви е готова да изгаря мазнините и калориите.

3 - Долните упражнения на тялото

Кристен Йохансен / Гети изображения

Готови ли сте да оформите краката си с тренировка от долната част на тялото? По време на първата рекламна почивка ще направите няколко вариации на проблясъка. Това упражнение ще затегне и тонизира бедрата, глухите (задника), телетата и дори корема ви. Едно упражнение на издънка също ще повиши сърдечната Ви честота, за да изгори повече мазнини и калории. Започнете, като правите упражнението без тежести, след което ги добавете, ако смятате, че имате нужда от по-голямо предизвикателство.

По време на първата копка стъпка напред в излизане (на снимката), след това стъпка назад и превключване на краката. Правете това за цялото времетраене на първата реклама. Вероятно ще продължи 30-60 секунди. По време на втората търговска стъпка към страната, а не към предната част. Ще забележите, че мускулите на вътрешното и външното бедро ви работят по-силно. Когато се появи нова реклама, стъпвайте назад, а не настрани. Ако има повече от три реклами по време на почивката, започнете със сериите за предни изхвърляния и отново работете с всеки набор.

По време на всеки набор от повтарящи се удари, уверете се, че раменете ви остават подредени в горната част на бедрата, така че никога да не се чувствате така, сякаш се навеждате към движещия се крак. И се опитайте да запазите предното коляно над пръстите на краката, а не пред тях.

4 - Упражнения в горната част на тялото

Домино / Гети изображения

За да работите с горната част на тялото си, ще направите вариации на натискане по време на рекламните почивки. Мислите ли, че преместването е твърде трудно? Не се притеснявайте. Има много варианти, които ще ви помогнат да станете по-силни, така че в крайна сметка да можете да направите пълен дух с перфектна форма.

Ако никога не сте правили тренировка за горната част на тялото, започнете да правите натискането на стената. Застанете на около 2 фута от здравата стена и поставете ръцете си на стената на височината на рамото. След това огънете ръцете си, за да донесете гърдите си близо до стената. Това е основно движение нагоре, което се извършва в изправено положение. Завършете упражнението, като изтласкате тялото си от стената. Опитайте се да направите поне 10 повторения.

След като сте овладели стената на натискане нагоре, трябва да преминете на наклон нагоре . Използвайте дивана или здравата маса като основата си, след това натиснете тялото си нагоре и надолу от основата. Накланящите се наклони ще укрепят раменете и ще започнат да задържат коремните мускули.

Когато можете да направите поне десет наклонени натискания с добра форма, опитайте пълно натискане на пода (на снимката по-горе). За тази тренировка на горната част на тялото, направете най-малко десет повторения на вашите вариации на натискане по време на всяка реклама.

5 - Вземи стегнат Abs

BreatheFitness / Гети изображения

Разбира се, вие ще искате да получите плътно корем, докато гледате телевизия, също. Това ще бъде най-простата част от вашата телевизионна тренировка, но не и най-лесната. За да получите постно, здраво, силно абсолютно, ще направите основно упражнение и няколко варианта.

Можете да направите основното упражнение с вашето тегло, поддържано на ръцете си (на снимката) или да направите дъска с тежестта си върху лактите. Задръжте позицията, без да оставяте бедрата си на пода. Направете почивка, когато формулярът ви започне да се променя.

Тъй като повечето реклами траят 30-60 секунди, целта на вашата тренировка ще бъде да задържате позицията на дъската за времетраенето на рекламата. В началото може да сте в състояние да задържите дъска за 15 секунди. Това е добре. С известна практика и последователност, скоро ще можете да задържите дъската за цялата рекламна почивка - три минути или повече.

Нуждаете се от допълнително предизвикателство? Опитайте няколко вариации на дъските, за да работите с различни части на вашата midsection.

6 - Изгорете повече мазнини

Смесете изображения / Getty Images

В зависимост от дължината на любимото ви телевизионно шоу, може да сте изчерпали рекламните паузи. Това е добре! Вече работите с горната част на тялото, с долната част на тялото и с корема си. Също така сте повишили сърдечната честота, за да изгаряте повече мазнини. Ако имате друго рекламно прекъсване по време на шоуто си, направете по-бързо кардио по това време. Изпълнете стълбите или марширайте на място, за да останете активни. Можете дори да скачате въже, ако имате място.

За да изгорите пълните 300 калории, докато гледате телевизия, повторете тази последователност още два пъти. Повечето от нас гледат 2-3 часа телевизия на нощ, така че трябва да е лесно да завършите тренировката още два пъти. Лесно ли е? Не. Но може ли тази тренировка да бъде ефективна? Да!

7 - Начало тренировки за изгаряне на мазнините и калориите

Както при всяко упражнение, ще видите резултати, когато тренирате последователно 2-3 седмици. Ако упражнявате редовно и консумирате здравословна диета, ръцете ви ще станат по-силни, коремът ви ще стане по-стегнат и краката ви ще се понижат с този план. Ще се доближите и до постигането на целите си за отслабване.

Ако искате вариация, опитайте различна домашна тренировка по другите нощи през седмицата. Има прости практики, които можете да правите във вашата всекидневна и страхотни онлайн тренировки, които са евтини или безплатни.