7-те най-добри блистера, които да купят за превенция и лечение през 2018 г.

Защитете краката и краката си с тези покрития, за да предотвратите блистери

Блистери на краката са една от най-често срещаните наранявания за пътеки и бегачи. Блистерните превръзки и капачката на лентата могат да се използват за покриване на всякакви чувствителни зони на краката или пръстите на краката, които са склонни към поява на мехури . Те предпазват кожата от триенето и триенето, които водят до мехури . Проблемът с повечето често срещани видове превръзки и ленти е, че лесно могат да излязат с влага и натиск, когато вървите или бягате. Блистери и ленти са предназначени да останат поставени в тези условия.

Много от тези превръзки могат да се използват и след като се развие блистер или горещо петно, за да не се разраства. След разрастването на блистера е добре да се използват бинтове с гел тампони, които осигуряват влажно излекуване и поддържат въздуха и микробите. Тези превръзки не са евтини в сравнение с типичните залепващи превръзки, но няма да ги замествате непрекъснато, когато падат. Освен това релефът си струва цената.

1 -

Експертът за ултразвуково почистване на краката Джон Вонхоф препоръчва лентата на Kinesio-Tex да покрива мехури и области, предразположени към образуване на мехури. Трябва да сте сигурни, че ще получите водоустойчив вид. Тази лента съответства добре на контурите на краката ви, остава дълъг пробег и все още не е трудно да се отстранят. Не оставя остатъците от лентата, когато излиза. Тя е тънка и гладка, която се вписва добре, когато поставяте чорапи и обувки върху залепените области. Лента има голямо предимство пред превръзките, тъй като можете да я отрежете, за да се поберат в района, който трябва да покриете. Блистерите идват във всички форми и размери, така че лентата е най-добрият вариант. За превръзка по време на бягане, уверете се, че вашият швейцарски армейски нож има малките ножици или опакова малка ножица в комплекта ви за първа помощ. Да, трябва да тичате с ножици!

2 -

Тези тънки гел бандажи се огъват с краката ви, но остават поставени. Те осигуряват голяма защита срещу блистери, които вече сте развили. Може да искате да запасите всичките три размера, за да покриете проблемната област, независимо дали е на петата, пети или топка на крака. Потърсете ги в секцията за грижа за краката на супермаркета или аптека, а не на превръзката. Можете също така да ги използвате над потенциални мехури, за да предотвратите появата на мехури.

3 -

Подобно на продукта Band-Aid, можете да използвате балсамите за лечение на блистер, за да предотвратите или да лекувате блистери. Тези стерилни мембранни превръзки предотвратяват изсъхването на раните, като същевременно ги предпазват от замърсявания и микроби. Те са водоустойчиви и могат да останат на място до седем дни. Те идват в големи и малки размери. Д-р Шол също има продукт Active Blister Treatment Cushion, който изглежда подобен и обещава да остане на място за активни хора.

4 -

Moleskin е памучен фланелен пластир върху лепило. Можете да я срежете, за да се поберат в района, който искате да защитите. Това обикновено се използва, за да се предпазят зоните, предразположени към образуване на мехури, но може да се използва и след като се развие блистер. Д-р Шолл също продава Moleskin Plus Padding, който някога е бил известен като Molefoam. Допълнителната подложка осигурява предпазване от падане, както и защита. Те имат предимството, че могат да бъдат изрязани, така че да съответстват на зоната, в която я прилагате. Това може да работи добре на краката и пръстите на краката.

5 -

Блистерната подложка Spenco® 2nd Skin® е гелна подложка, ограничена от тънък слой, предназначен да предпази мехурите от изсъхване и да ги предпази от по-нататъшно износване. Те се придържат силно да останат на място в продължение на дни. Те поглъщат пот и оставят блистера да се лекува. Този комплект се предлага с подложки в различни форми и размери и те могат да бъдат нарязани.

6 -

Blist-o-ban е различен вид блистер, който действа по различен начин. Това нещо имитира блистера. Подложката Blist-o-ban има свое собствено омекотено място за блистери, за да премине там, където е по-вероятно да се появи блистери. След това, когато се появява триене, това се случва на Blist-o-ban, а не на кожата ви. Това може да работи по-добре за някои приложения.

7 -

За друга напълно различна концепция. Его подложките влизат в обувките ти, а не на крака ти. Щом разберете къде сте разработили блистер, поставете подложка за Енго в обувката си в тази област. Тя има гладка повърхност, за да намали триенето в това място, като по този начин помага да се предотвратят бъдещи мехури.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .