Най-добрите светлини за нощна разходка за безопасност и видимост

Ходенето през нощта изисква да помислите как ще запалите пътя си, особено в зоните без улични лампи. Също така трябва да използвате светлините, за да бъдете по-видими, в допълнение към рефлективните съоръжения. Превозните средства, които ви приближават от странични улици или от различни ъгли, може да не осветяват отразяващата предавка с фаровете си. така че носенето на светлини или светкавици може да добави безопасност.

Светлинни светлини за нощна безопасност

Малки мигащи светлинни светлини могат да бъдат прикрепени към дрехите ви, за да осигурят видимост без добавяне на тегло. Потърсете ги в колоезденето или в магазини. Обикновено те имат дълготрайна батерия и могат лесно да се включват и изключват. Светлинните светлини са добри, за да накарат шофьорите да осъзнаят, че сте нещо, от което трябва да обърнат внимание и да ги избягват.

Светкавици и приложения за фенерчета

Можете ли да видите пътя пред вас, за да избегнете дупки и опасности от запушване? Много проходилки използват приложението си за фенерче за мобилен телефон. Ако не осъзнаете, че телефонът ви има такъв, потърсете бързо и се свържете с него. Това е много удобно, особено ако влезете в зона без улични лампи. Но може би предпочитате да носите и специална фенерче. Изберете такъв, който е лек, но мощен. Светодиодните фенерчета могат да имат по-дълъг живот на батерията или дори да се зареждат отново чрез USB.

Фаровете

Ако използвате движението на ръката при ходене , може да предпочетете фара за фенерче, за да сте сигурни , че сте пъхнали пътя си.

Има много разновидности. Някои, като например светодиодният фар Petzl Tactikka , имат единична лента, но регулируем ъгъл за лъча. Той е лек, батериите продължават дълго време, а луковиците са почти нечупливи. Други имат напречна лента над главата за по-добра стабилност. Потърсете ги в магазините на открито.

LED осветени шапки

Светодиодните шапки са снабдени със светлини в предната част на шапката или на ръба и могат да имат задни светлини за безопасност или светкавица. Те са опция "всичко в едно". Можете също така да намерите LED светлини, за да добавите към любимата си шапка. Един проблем с някои проекти е, че не можете да регулирате ъгъла на лъча. Потърсете шапка, която ще постави светлината на прожекторите там, където ви е необходима, така че да освети пътя ви, а не хоризонта. Примери за това са Panther Vision PowerCap и NiteBeams LED Double Vision Running Hat или Visor, които също имат червени светкавици в гърба и са изработени от спортен плат. Не забравяйте да прочетете инструкциите дали можете да изперете тези шапки или не, преди да ги купите.

Светещо рефлективно предпазно крило, жилетка, лента за закопчаване, глезена

За лека безопасност това са добър избор. Можете да го направите проста с лента с лента за ръкавели или глезена, която има LED светлинна лента или мигаща светлина. Но дори по-добре за 360 градуса на безопасност е осветена крила или отразяваща жилетка, която включва ивица от светещи светлини на предната и задната част. Ще бъдете по-видими от всеки ъгъл. Потърсете ги в работещ магазин. Жилетките често се изработват с въздушни отвори за удобство при движение.

Светещи пръчки

Те не са само за Хелоуин или за танцовия клуб.

Светещи пръчки или обръчи ще ви отделят през нощта. Недостатъкът е, че тези за еднократна употреба се превръщат в боклук. Освен това те имат ограничен срок на съхранение, така че трябва да проверите датата на изтичане, вместо да се опитвате да ги складирате. Поставянето им във фризера веднъж осветено може да ги задържи за няколко употреба. Още по-добре, погледнете светещи батерии и танцови бижута, които са популярни за употреба в танцовите клубове.

Разходка отбранително през нощта

Не забравяйте, че сте неочакван обект през нощта.

Страшни фигури

Американските федерални данни показват, че 5000 пешеходци са убити всяка година от превозни средства. Те установили, че повечето смъртни случаи (69%) се появяват на близките улици. Това е значителен проблем за общественото здраве и безопасност, който убива повече американци от причините за смъртта на главата, като насилственото насилие над оръжието или бактерията Е. coli . Не станете статистика, отразявайте я и се освети за безопасност.

Освен че сте по-видими, за да намалите риска от нанасяне на удари от превозното средство, вземете и тези странни опасности при безопасност . Плюс това, вие ли сте виновни за разсеяна ходене през нощта?