Просто съвети за отслабване на танци

Използвайте тренировка от Just Dance за отслабване у дома

Нуждаете се от забавна тренировка, за да отслабнете? Търсите ли творчески начин да мотивирате децата си да упражняват? Проверете Just Dance . Загубата на тегло наистина става забавна, когато играете играта. Най-продаваната видео серия е достъпна за голямо разнообразие от платформи (като Wii, Playstation и Xbox). Можете да използвате играта, за да танцувате в хола си, да изгорите достатъчно калории, за да отслабнете у дома , да се конкурирате с приятели или да вдъхновите тийнейджърите си да се движат.

Какво е просто танц ?

Рядко е да се препоръча видео игра за специалист по фитнес или загуба на тегло. Но Just Dance е различно. Тази възвисяваща игра превръща физическата активност в забавно състезателно събитие. Изгаряте калории, увеличавате мускулния тонус и подобрявате гъвкавостта, без да чувствате, че упражнявате. Няма скука и непрекъснато се движите, така че тренировката свърши, преди да се почувствате, че искате да се откажете.

Играта също е лесна за използване. Просто изберете любимата си песен, вземете игрален контролер и следвайте танца на екрана, за да научите танцови движения. Танцувайте самостоятелно или вземете приятел (и друг контролер), за да се състезавате. Вашият танцов резултат зависи от това колко добре следвате танцовата програма. Ако се опитвате да отслабнете , този елемент на играта е от решаващо значение. Колкото повече повтаряте танцовите движения, толкова повече калории изгаряте.

Можете също така да се състезавате с танцьори, които не са с вас. Just Dance ви позволява да се конкурирате с приятели и членове на семейството на различни места.

Докато вашите приятели имат играта и контролера Just Dance , те могат да играят, да се състезават и да горят калории с вас.

Общата цена на Just Dance зависи от годината, която купувате. Текущите игри обикновено струват $ 60 или по-малко и са налични за Playstation, Switch, XBoxOne и Wii U. По-старите версии на играта и използваните версии на играта са достъпни онлайн за по-малко пари.

Трябва също да използвате сензор за управление на движението, за да проследявате движението си. Но потребителите на смартфони могат да изтеглят безплатно приложение за смартфони, така че играта да може да последва вашите танцови движения по време на игра.

Просто танци песни

Няма значение каква популярна музика ви харесва. Песните Just Dance покриват всички бази. Игрите и приложението се актуализират непрекъснато, за да предоставят текущи избори за поп музика. Ще намерите също песни и продукти на Just Dance, разработени за вашите деца. Има няколко версии Just Dance Kids и Just Dance Disney Party, достъпни за по-младите аудитории.

Ако любимата ви песен не е налице, можете да поискате песен чрез уебсайта на играта. По този начин траклиста ви за Just Dance винаги е персонализиран с музика, която ви държи мотивирана да учите нови ходове, да изгорите повече калории и да достигнете целта си за отслабване.

Просто съвети за отслабване на танци

Можете да изгорите до 200 калории за около четиридесет минути, ако танцувате за отслабване. Но ако сте сериозно да намалите теглото си, ще трябва да правите повече, отколкото да играете играта понякога. Just Dance трябва да се използва редовно или трябва да бъде включена в пълна програма за упражнения за отслабване.

Разбира се, нямате нужда от видео игра, която да гори калории докато танцувате.

Всъщност, просто да танцувате във всекидневната си (или всяка стая!) Може да бъде чудесен начин да изгорите калории и да отблъснете мазнините. Така че, ако външното време е твърде студено или просто сте отегчени от обичайната си рутинна практика, вземете децата си, сложете музика и се танцувайте с по-бързи цели за отслабване.