Йога Пози, които са полезни за всекидневния живот

Разбира се, че е чудесно да можете да стоите на главата си, но колко често това умение е полезно във вашия ежедневен живот? Ето някои йога пози, които наистина можете да използвате, за да подобрите качеството на живота си.

1 - Несправедлив стол Pose - Utkatasana

Несправедлив председател Pose - Utkatasana. © Бари Стоун

Всеки път, когато се приближавам до обществена тоалетна, благодаря на доброто за неудобното положение на стола . Тази поза изгражда точните сили, от които се нуждаете, за да се държите нагоре, без да влизате в контакт с нищо неприятно. След като практикувате тази поза за известно време, краката ви вече няма да се разтреперят и можете да се облекчите в комфорт. (Не забравяйте, че е уместно да вдигнете седалката, преди да задържате.) Повдигането на ръцете ви е по избор.

2 - Кранова огнестрелна оръжие - оръжие Гомукхасана

Бари Стоун

Дали гърбът ви е постоянно сърбящ? Дали вашите близки отказват да ви го надраскат? Станете по-самодостатъчни, като практикувате лицето на кравата . Направете това внимателно и скоро ще можете да достигнете до всяко сърце на гърба си сами. Също така ще можете да прилагате собствен лосион и слънцезащитен крем. Не по-странни слънчеви изгаряли петна по средата на гърба си!

3 - Гарланд Посо - Маласана

Гарлънд Посе - Маласана. © Бари Стоун

Има много приложения за хубав, дълбок клякам, подобен на керемидата . Аз често се намирам в тази позиция, докато градинарство. Почувствайте удобно клякане и ще получите повече плевене и засаждане направено с по-малко болки в гърба.

4 - Половината владетел на рибите Pose - Ardha Matsyendrasana

Spinal Twist в един стол. © Бари Стоун

Имате ли някоя катерица в шията? Половин господар на рибите представляват ви помага да погледнете през рамо, без да се разтягате по шията, което е много полезно за проверка на вашето сляпо място преди да се слеете на магистралата. Заменете волана за стола в тази снимка и ще получите снимката. Също така е полезно да снимате бързо зло око на децата, които се държат неправилно на задната седалка.

5 - Половината Lotus Tree Pose

Половината Lotus Tree. © Бари Стоун

Използвам половин лотос вариация на дърво позира почти всеки ден. Това е точната позиция, в която свършваш, когато стоиш в банята, като опипваш ходилата на краката си с пемза. Какво? Всичко това йога прави за груби токове.

6 - Постоянен голям пръст - Utthita Hasta Padangusthasana

Хаста Падангустана. © Бари Стоун

Докато сме в темата за личната хигиена, стоенето на големи пръсти е идеално за бръснене на краката ви в банята.

7 - Кроу Посо - Бакасана

Кроу Посо - Бакасана. © Бари Стоун

Всеки се нуждае от партиен трик ! (Чувствайте се свободни да замените равновесието по ваш избор.)