Най-добри мъжки тенис обувки за плоски нозе и препръстени

Получаването на правилните обувки за типове крака е една от най-важните стъпки, които можете да предприемете, за да се движите комфортно и да избягвате често срещани наранявания по време на движение.

Ако имате плоски крака, най-вероятно превинете , което означава, че краката ви се търкалят навътре, когато бягате. Хората с плоски крака се нуждаят от обувки, които запазват стабилността си. Когато пазарувате за обувки за бягане, трябва да потърсите думите "контрол на движението" и "стабилност" върху кутията на двойката, която обмисляте. Ето някои отлични решения за мъжете с плоски крака:

Asics Gel-Foundation

С любезното съдействие на Амазонка

Тази обущаща обувка е идеална за бегачи с плоски крака, които се нуждаят от контрол на движението и добро омекотяване. Наблюдателите също го похвалиха за превъзходен комфорт. Той има системи за гел за възглавница както в предната, така и в задната част на стъпалото. Тя има максимална подкрепа и е по-дълбока и по-широка от много обувки, перфектна, ако трябва да въведете вашите собствени ортези на рецепта. Предлага се в обикновени и широки 4E ширини. Той има умерена капка от 10 мм.

Зависимостта на Брукс

С любезното съдействие на Амазонка

Обувките за натоварване на Brooks Addiction са чудесен избор за умерени до тежки свръхпрокатери. Уплътнението му абсорбира шока, а обувката също стабилизира крачето. Може да обичате асиметричната му горна част, която има ръкавици. Той идва редовно, широк 2E и 4E широк. Падането на петата е 12 милиметра. Това е по-тежка обувка.

Сладкото момиче

С любезното съдействие на Амазонка

Mizuno Wave Paradox е страхотна обувка за обувки за мъже с малка или средна рамка и по-малко свръхпроходимост. Тя има добро поглъщане на удари и подтискане, но също така осигурява много подкрепа. То е в категорията на стабилността, а не в категорията за контрол на движението, така че има по-малка корекция на походката. Ако имате плоски крака, но не се нуждаете от контрол на движението, това може да е добър избор. Има капка 12 мм.

Saucony Grid Hurricane

С любезното съдействие на Амазонка

Saucony Grid Hurricane е много спомагателна обувка, с чудесна комбинация от омекотяване и стабилност. Също така има отворена, дишаща мрежа, която предпазва краката ви от прегряване. Тя не е в категорията за управление на движението, затова е подходяща за тези с плоски крака, но само за малко количество претоварване. Обувката е плоска с малка капка 8 мм. Тя е по-лека, отколкото много обувки за стабилност и контрол на движението. Предлага се в обикновени и 2-ра широки ширини.

Брукс Звяра

Звярът продължава да бъде фаворит за тези, които се нуждаят от здрава обувка за контрол на движението. Подходящ е за по-тежки бегачи, както и за хора, които се нуждаят от максимален контрол на движението. Звярът има дишащо горно и вътрешно седло, което да заключи в крака ви. Диагоналната ролка осигурява допълнителна стабилност. Докато тези обувки струват повече, те ще продължат по-дълго, ако сте по-тежък бегач, който установи, че обувките ви няма да достигнат обичайните 500 мили. Звярът се предлага в широк диапазон, като звярът е на средно, изключително широко (EE) и изключително екстра-широк (EEEE).