Здравословни филмови закуски, които няма да ви развалят диетата

Насочваш ли се към филмите този уикенд? Ако сте убедени, че това ще доведе до падане на диета, грешите. Има здравословни филмови закуски, които няма да ви развалят диетата.

Знаейки защо прекосяваме филмите може да ни помогне да направим по-добър избор, когато сме там. Обикновено ядем твърде много филмите по три причини:

  1. Ние ядем в тъмното и е трудно да се види количеството храна, която консумираме.
  1. Ние сме разсеяни от филма и ние попадат в модел на безсмислено (над) хляб.
  2. Всички останали ядат, така че ние ядем заедно с всички останали от навика.

Можем да измислим начини да ядем по-здравословни филмови закуски, като се отправим към тези лоши навици. Вярно е, че ходенето на филми е зоната на опасност за диетата, но можете да я получите, ако сте подготвени със здравословни третирания и хрупкави мърша .

пуканки

Готови ли сте за някаква зашеметяваща статистика? Според Центъра за наука в обществен интерес (CSPI), голяма вана от филмов театър пуканки осигурява до 1200 калории. Това е еквивалентът на шест пълни бани Snickers или почти четирима сирена на McDonald's cheeseburgers .

И вие няма да вярвате на количеството мазнини и калории, които добавяте, когато държите сладко масло. Повечето маслени ароматизирани добавки добавят 120 калории или повече на супена лъжица ! Кога за последен път сте измервали маслото си, преди да го разпръснете върху пуканки?

Може да добавите стойност на калориите с храна само с една помпа или две от ароматизираното масло.

Ако наистина обичате пуканки за кино, не се отчайвайте. Можете да ядете пуканки и да поддържате диетата си на пистата. Просто трябва да сте умни за избора си. И така, как да контролирате пуканките с калории? Поп го у дома и носи голяма чанта.

Въздушната пуканки царевица е с ниско съдържание на калории и лесно да се направи. Ако нямате попър, просто използвайте микровълновата и поп ядките си в стъклена купа. След това добавете подправки или подправки за избухване на вкус. Поръсете пармезан, чесън сол, червен пипер или любимото ви подправка на върха. Ако харесвате здравословните сладки храни, можете дори да се измъкнете и да добавите мини шоколадови чипове и бонбони и все още да поддържате нискокалоричните калории.

Имайте предвид, че размерът е от значение! Ако трябва да купите пуканки в театъра, да получите най-малкия размер (който често е малък размер) и да прескочите маслото. Не се убеждавайте да купувате най-големия наличен размер, само защото не струва много повече. CSPI предупреждава, че "преместването от малка до средна торба на киноцентър пуканки струва около 71 цента и 500 калории. 23% увеличение на цената осигурява 125% повече калории и две дни наситени мазнини."

бонбони

Ако нямате време да си приготвите лека закуска преди да отидете и не можете да направите пуканки у дома, всичко не се губи. Все още можете да задоволите сладкия си зъб с предмети от снек-бара на театъра. Просто трябва да се наложи да игнорираш всички и всички бонбони.

Вместо това, изберете бонбони с по-малко калории, като пипер ментови пайети, Gummy Bears, Jelly Beans и Tootsie Rolls.

И раздели бонбона с приятел. Вие ще консумирате само половината от калориите и ще накарате своя приятел да бъде щастлив.

Въпреки че нито едно от следните лечения не е непременно "здравословно", те могат да бъдат по-здравословни решения по различни причини.

Също така е важно да разпознаете кои бонбони сте по-склонни да ядете бързо или да преяждате филмите.

напитки

Важно е също така да се направи избор на напитки, подходящи за хранене. Голямата сода съдържа стотици празни калории. И някои експерти дори вярват, че пиенето на сода диета може да ви накара да жадуваме за солени закуски.

Така че най-добрият ви залог е водата. Повечето киносалони продават бутилирана вода - най-умният избор, ако искате да ядете и пиете здравословно във филмите.

Здравословни алтернативи

Най-добре е да направите превантивна стачка преди да се отправите към киното. Точно така - трябва да ядете, преди да тръгнете. По-лесно е да се избягвате прекалено много в театъра, ако ядете предварително ястие, което е подходящо за хранене .

След това планирайте напред и опаковайте няколко задоволителни нискокалорични закуски, които да ядете по време на филма. Ключът е да се намерят храни, които са както хрупкави, така и кремообразни, така че да не се чувствате отричани, докато всички останали се хранят с пуканки или с шоколад. Изпробвайте следните предложения:

Съвети и трикове

Така че, все още се чудех как може да се насладите на любимия си филм и да се борите с мазнини? Знаете, че филмите не са толкова забавни, без снакс, особено когато всички останали се разхождат около вас. Така че, тук са няколко идеи за творчески начини да запазите вашия план за загуба на тегло на пистата.