6-те най-добри спортни подложки за купуване за малки кутии през 2018 година

Качественият спортен сутиен е задължителен за добра тренировка, но има толкова много хора, как избирате правилната? Ако сте на по-малко от криви страна, имате разнообразни възможности за избор, но най-удобният спортен сутиен ще ви предложи подкрепа, докато ласкаете фигурата си, вместо да се чувствате плоски и ограничени.

Преди да разговаряме за някои от наличните възможности, нека първо обсъдим причините, поради които спортният сутиен може да е важен и някои от най-често срещаните проблеми със спортните сутиени.

Причини да носите добра спортна сутиен

Тъй като сутиените са сравнително скорошно допълнение към човешкото облекло, някои хора се питат дали те наистина са необходими. Идеята, че излизането на безконечни води до разклащане, е по-скоро мит и всъщност няма доказателства, които да го подкрепят. Все пак има няколко много добри причини да изберете добър спортен сутиен.

Може би номер едно причина да носите спортни сутиен е, че носенето на един улеснява упражняването и не е нужно да се занимаваме с важността на упражненията в здравословен начин на живот. Изследване от 2015 г. установява, че гърдите са четвъртата най-голяма бариера, която е попречила на упражняването на жените (след енергия / мотивация, времеви ограничения и здраве).

Удобството е друга добра причина, както и способността на спортната сутиен да абсорбира пот и влага. Добрият сутиен също намалява риска от раздразнение и състоянието на зърната, известно като "зърната на джогинг". (Алтернативен вариант, особено за мъже или жени, които решат да не носят сутиен, е да опитат кинезиологична лента, за да предотвратят дразненето на зърното).

Какво да обмислим при избора на спортна сутиен

При избора на спортен сутиен, вашето първо внимание ще бъде вида упражнение, което планирате да направите. Различните спортни сутиени се представят по-добре в различни ситуации. Това е доказано в тестването на неблагодарна, тъй като сутиените се различават по това колко добре контролират движението на гърдите въз основа на скоростта.

Изследване през 2012 г. разглежда факторите, които възпират жените да носят спортен сутиен. Най-често се оплаква, че раменните колани се плъзват или нарязват на раменете. Очевидно, раменните колани обикновено са първата част на тези сутиени, които също се провалят. Въпросите за поставяне на подплънки бяха основен проблем в друго проучване.

Искате достатъчно подкрепа за дейности с голямо въздействие, но не искате прекалено много компресия, така че да е като да се борите с алигатор всеки път, когато го дърпате и го сваляте. Необходими са известни изпитания и грешки, но ние сме събрали списък на някои от най-популярните спортни сутиени за по-малки женски кучета.

Подвижният комфорт Fiona Bra е последователен фаворит сред упражненията с по-малки гърди по различни причини. Първо, тя има тънки ремъци, така че не се чувства обемиста и неудобна, а ремъка е регулируем, което не винаги е така при спортните сутиени. Той също така има подплатена лента около гръдния кош, така че няма да се качи нагоре и подплатени чаши, които предлагат подкрепа без този досаден вид с един бод. Жените с размер AC чаши ще намерят този добър избор за дейности с по-голямо въздействие.

Шампионът е добър основен елемент за тренировъчен гардероб и практичен избор за почти всяка тренировка. Той има малко подложка, която предлага опора и по-ласкателна форма (вместо да ви изглажда). Облицовката е дишаща, отблъскваща се пот (въпреки че външната материя на сутиена се получава доста пот). Той разполага с подплатена лента за комфорт и предлага поддръжка за тренировки с голямо въздействие. Това може да е предизвикателство да го включите и изключите, особено след изпотяване, но това е страхотен спортен сутиен.

Сутиенът "Moving Comfort Hot Spot" е друг фаворит за жени с малки гърди, защото е удобен, ласкателен, лек и е удобен, можете да го носите цял ден. Той има потничка-wicking плат, за да ви хладно и сухо и има UPF от 50+ за блокиране на UVA и UVB лъчи. Минималното покритие на гърба позволява по-голям обхват на движение. Много хора обичат V-образното гърло и ремъците са плетени в кристален кръст в гърба. Отличен спортен сутиен!

Подплънката Seamless Essential е подплатена с подплата, която предлага умерена поддръжка за чаши и средно контролиране на чашите BC. Този има по-тънък профил от много спортни сутиени, предлагащи по-малко насипно състояние със своите кльощави, регулируеми ремъци. Той има мека, безшевна конструкция и вътрешен слой около гръдния кош за допълнителна опора. Тази сутиен прави добър избор за йога или други упражнения с ниско въздействие.

Балансиран Tech Ultimate Performance Безшевни сутиен е любим на много малки гърди жени. Първо, получавате три за невероятна цена. Второ, както подсказва името, този сутиен е безшевен и лек, което го прави супер мек и удобен. Тъканта е дишаща, има подвижни подложки и има регулируеми ленти.

UpRise е конструирана специално за жени с A / B-cupped. Това е шев-свободно формовани чаши както капсулиране и компресиране, така че да получите пълна подкрепа за всяка дейност. Обратното затваряне на J-куката е плюс. Не е нужно да я издърпате над главата си.

Най-долу за спортните бракове за малките жребецки

Има много спортни сутиени на разположение, а някои са по-подходящи за малки гърди жени, отколкото други. Правото сутиен за вас ще зависи от вида упражнения, които ще направите, както и от личните предпочитания по отношение на комфорта.

> Източници:

Bowles, K., Steele, J. и B. Munro. Характеристики на спортни Bras, които попречат на използването им от австралийски жени. Вестник на науката и медицината в спорта . 2012. 15 (3): 195-200.

> Burnett, Е., White, J. и J. Scurr. Влиянието на гърдата върху участието на физическата активност при жените. Списание за физическа активност и здраве . 2015. 12 (4): 588-94.

> Nolte, К., Burgoyne, S., Nolte, H., VAN DER Meulen, J. и L. Fletcher. Ефективността на набор от спортни Bras в намаляването на изместването на гърдите по време на бягаща пътека и двустепенен звезден скок. Вестник на спортната медицина и физическата фитнес . 2016, 56 (11): 1311-1317.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .