Push Ups плюс лъскави редове равен едно убиец Упражнение

Комбинирайте натискане нагоре с широк ред и изграждайте както горната част на тялото, така и ядрото

Плъзгането е безспорно идеалното упражнение на горната част на тялото, което също така изгражда якост на ядрото. Потупването може да се направи навсякъде без оборудване и не изисква много време за работа до умора. Те също са изключително ефективни за всеки, защото са мащабируеми. Един начинаещ може да промени това движение, за да го направи много по-лесно, и като стане по-силен, има безброй начини да се увеличи трудността на основното движение нагоре.

Латинските редове са друго отлично упражнение, което често се пренебрегва от общия спортист. Поддържането на гърба силно и стабилно е от решаващо значение за много спортове, но тъй като толкова много хора, включително спортисти за развлечение, прекарват часове всеки ден седейки или гледат на малки екрани, раменете ни лесно могат да завършат напред, като вратите ни се наклониха надолу. Латинският ред може да помогне да се коригират някои от тези лоши проблеми с позата.

Но какво би станало, ако можете да комбинирате тези две прости, но изключително ефективни упражнения в едно упражнение убиец? С набор от гири можете да получите перфектната комбинация упражнение, която работи както натискане и дръпнете движение в едно упражнение и удвояване резултатите тренировка почти по същото време, че ще трябва да направите или самостоятелно упражняване.

Опцията "push up" и "lat row row" съчетава ред на гира с традиционното упражняване на тласък. Тази модификация увеличава интензивността на упражнението, докато активира стабилизаторите на сърцевината и задейства мускулите latissimus dorsi (back).

Това е усъвършенствано упражнение за изграждане на сила, но при използване на правилната форма и много леки тежести дори и начинаещ може да започне с упражнението push-pull. Приготвено правилно и използвайки добра форма, това комбинирано упражнение укрепва мускулите в гърдите, раменете, ръцете, гърба, корема и дори краката.

Как да направите Push Up с Lat Row безопасно

Използването на това и другите варианти за натискане нагоре могат да ви помогнат да изградите сила, за да направите по-стандартни промоции .

Още идеи за натискане нагоре