Pedometer Apps за iOS и Android

Може да не се нуждаете от крачкомер, ако носите целия си смартфон цял ден. Необходимо е само приложение за показване на данните, които се записват от механизма или чипа на акселерометъра в мобилния ви телефон. Можете да използвате тези приложения, за да проследявате стъпките, разстоянието, изгорените калории и други данни през целия ден и да видите дали постигате цел като например 10 000 стъпки на ден .

1 - Педометър за приложения срещу GPS ходене / текущи приложения

© Хосе Луис Пелаez Инк. / Бленд изображения / Гети

Тези приложения се различават от тези, които използват GPS устройството на мобилното устройство (като MapMyFitness ). GPS-базираните приложения не работят добре на закрито и няма да следят стъпките, предприети на неблагодарна. Те често дори не правят стъпка. Но те ви дават карта на маршрута си, чиито обикновени приложения за педометрия не правят, освен ако не интегрират някои GPS данни. С приложението за педаметър скоростта и разстоянието ви ще бъдат толкова точни, колкото при калибрирането на настройките. Ще трябва да измерите продължителността на ходенето и да се движите, за да получите по-добра оценка на разстоянието.

2 - Accupedo

Accupedo Pedometer App. Accupedo Screen Capture от Уенди Бъмгарднър

Това приложение бе избрано от изследователите, за да провери дали приложението за педометър може да мотивира хората да правят повече стъпки на ден. Тя беше успешна, добавиха средно още 1000 стъпки. Той има добър интерфейс и отлично представяне на вашата история.
Още: Accupedo стимулира повече стъпки на ден.

Имах много добро споразумение между Accupedo и моя Fitbit One традиционен крачкомер за специални разходки. Но за целодневните стъпки Accupedo брои много по-малко от Fitbit и приложението Argus, когато използвах настройката по подразбиране. Можете да регулирате чувствителността, а по подразбиране е да не броите стъпки, докато не сте взели 10 последователни. Можете да промените това на 4, ако искате да го калибрирате според това, което вашият традиционен педометър има значение. Можете също така да коригирате колко чувствителна е да броите движението като стъпка. Аз го използвам на iPhone 4s, а производителността може да е много различна, използвайки iPhone 5s или телефон с Android. Също така имах забележително представяне с изключването на приложението, ако не го бях отворила първото нещо сутрин.

| Повече ▼

3 - Runtastic Pedometer

Runtastic App Разходка сесия. Raptastic екран улавяне от Уенди Bumgardner

Безплатната версия на това приложение е създадена за проследяване на упражненията, а не за всички стъпки. Трябва да го включите в началото и да го изключите в края на разходката или да бягате.

| Повече ▼

4 - Педометър ++

Това приложение е налице в iOS за iPhone 5 и по-нови версии. Той използва данните, събрани автоматично от чипа M7, и няма влияние върху живота на батерията, което може да бъде голям проблем с други приложения.

| Повече ▼

5 - MotionX 24/7

MotionX 24/7 Стъпки Екран. MotionX 24/7 Screen Capture от Уенди Бъмгарднер

Това е пълнофункционално приложение, което проследява съня и има предупреждения за неактивност в допълнение към целодневните стъпки и дейности. За iPhone 5s, той може да следи стъпки във фонов режим без допълнително изтичане на батерията, като използва данните от чип M7. За по-ранните версии на iPhone ще видите повече изтичане на батерията, тъй като използва услугите за местоположение.

| Повече ▼

6 - ActivityTracker от Bits & Coffee

Bits & Coffee

Това лъскаво приложение за iOS е толкова просто, колкото може да се създаде. Тя комуникира с Apple Health Kit за вашите статистики и можете да видите незабавно вашите данни за последната седмица. Безплатната версия включва ежедневни стъпки, разстояние, активност на изгорени калории, минути за упражнения и изкачване на етажи. Надстройте до версията Pro за почасови статистически данни, седмични и месечни суми, синхронизиране с функциите на Apple Watch и импортиране и експортиране.

| Повече ▼

7 - Ноум ходи

Noom

Това е приложение за Android, което използва сензорите в телефона ви, за да преброи вашите целодневни стъпки. Тя изтъква своята простота - тя не убива живота на батерията. Тя също така е създадена за социално споделяне с вашите приятели, заменяйки коментари, за да ви насърчи.

| Повече ▼

8 - Премества

Премества приложението. Премества екрана за улавяне от Уенди Bumgardner

Приложението "Преместване" използва предимно данни за ускорение, клетъчни кули и Wi-Fi, но използва и някои GPS данни. Той има забавен интерфейс за проследяване на сюжета на вашите пешеходни стъпки, велосипедни минути, километри и 57 други типа дейност. Виждате калории и време за всяка дейност и вижте къде сте ходили на карта. Тя е налице както за iOS, така и за Android.

| Повече ▼

9 - Argus от Azumio

Argus App. Screen Capture от Уенди Бъмгарднер

Аргус проследява ежедневната ви стъпка и изгаря калориите. Но тя проследява много повече информация за начина на живот и начина на живот. Можете да регистрирате храна, вода, тегло, тренировки и да видите графика на деня си. Подобно на Премести, той използва другите сензори, но все още се вкарва в GPS за някои данни, които могат да източат батерията. Той се интегрира с други приложения на Azumio, включително незабавен сърдечен ритъм и време за сън (което проследява качеството на съня ви).

| Повече ▼

10 - Бриз

Breeze App. © Breeze от Runkeeper

Breeze е мотивационно приложение за крачкомер само за iPhone 5s, използвайки данните, които вече са заснети от чипа M7. Това означава, че няма да изтече вашата сила. Това е от Runkeeper и автоматично включва всички разходки или писти, които следите с това приложение GPS и обратно.

Основният екран показва стъпките и напредъка ви към ежедневната Ви цел, плюс по-малки кръгове, показващи как сте направили всеки ден от текущата седмица. Можете да видите подробности за разширените си разходки, включително карта. Картата е по-малко подробна, отколкото с Runkeeper.

Бриз е много интерактивен, изпраща съобщения за мотивация често през целия ден. Някои потребители смятат, че това е досадно, а други смятат, че е точно това, от което се нуждаят, за да продължат да се движат.

| Повече ▼